torstai 15. syyskuuta 2011

Menneitä mätsäreitä ja tulevaa

Oltiin nyt kahtena viikonloppuna mätsäreissä. Ensin Halsualla ja sitten Toholammella. Molemmissa Oliver esiintyi hyvin, mutta emännässä on nähtävissä pientä mätsäriväsymystä. Tänä vuonna ollaan kierrelty ennätys määrä mätsäreitä, 17 jo vuodelle ja vielä on muutama tiedossa loppuvuodesta. Mutta kivaa on ollut, kun on kavereiden kanssa pystynyt lähtemään, eikä yksin ole kehänlaidalla tarvinnut odotella!

Halsua SIN3
LapsiKoira? Toholampi SIN3
Ensi viikolla päästäänkin pitkästä aikaa näyttelytreeneihen Sannan ja Taavin kanssa! Ei olla niitäkään nähty sitten sen hermoja raastavan Helsingin reissun ja siitäkin tuntuu olevan ikuisuus! Pääsevät pojat taas leikkimään pitkästä aikaa. Lupaan siis kuvarikkaan kaveripostauksen ensi viikolle!

Sitä ennen tässä nyt ei olekkaan mitään isompaa tiedossa Oliverin kanssa. Nyt kun koko kesä on hypätty sen menoja, on syksyllä hamsujen vuoro loistaa. Tässä onkin nyt tuloillaan ainakin neljä Pet Showta ennen joulua. Jos kiinnostusta lukea löytyy, niin joku kerta voisin omistaa yhden postauksen kokonaan näille meidän ötököille, aka Oliverin pikku lampaille n__n

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit! :)