lauantai 24. syyskuuta 2011

Vaasassa vieraissa

Torstaina lähdimme Oliverin kanssa yhdessä kouluun. Tosin Oliver ei ihan sinne asti päässyt, vaan Sannan huolehtivaan hoivaan siksi aikaa kun minä kävin piikittelemässä kumikättä. Koulusta päästyäni ajelin heti Sannalle, jossa Oliver ja Taavi jo minua odottelivatkin. Oliverkin oli kuulemma ollut ihan kiltisti poissaollessani.

Ulkona satoi vähän väliä, mutta koitimme silti olla ulkona, jossa pojat saivat purkaa energioitaan hajottamatta paikkoja. Oliver taas näytteli hampaita Taaville.. muka jo niin iso mies, ettei kestä kakaroiden innokkaita leikkejä.. Niitä lupailemiani kuvia tuli sitten otettua niukanlaisesti, kun sitä vettä tuli taivaan täydeltä.

Treenasimme myös vähän keppejä ja hyppyä Sannan ja Taavin hienolla takapiharadalla. Hienosti Oliver muisti kepit, vaikkei niitä oltu vähään aikaan treenattu. Hyppyjen jälkeen kynimme pojat ja saimme irti shelttipennullisen verran karvaa. Ihanaa tämä karvanlähtöaika -_-

Sitten olikin jo kiire lähteä näyttelytreeneihin, meille Oliverin kanssa pitkästä pitkästä aikaa. Ja kyllä se kannatti! Taas sitä oppi paljon uutta, ja vähäisen koirakkomäärän takia saimmekin paljon itsenäistä opetusta.

Mutta tässäpä muutama niistä kuvista, jotka onnistuivat:

Ei niin kuvaukselliset pojat*KUPS!*
Kiitoksia jälleen Sannalle ja perheelle vieraanvaraisuudesta! Seuraavalla kerralla muistan tuua sen pyyhkeenne :''D

2 kommenttia:

  1. Voiku on sulonen toi eka kuva ja viiminen kuva. :3

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vaan uudelleen meille n____n
    Ei oo kiirettä pyyhkeellä ;)

    Saisit muuten pitää sen, mutta koska se on Taavin emonhajupyyhe, niin sillä on tunnearvoa :'D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)