lauantai 15. lokakuuta 2011

Postia postia!

Eilen pääsin vihdoin hakemaan odotetun paketin. Viime viikolla sitten vihdoin tilasin hammaskiven poistajan Peten koiratarvikkeesta. Lemmikkien viikon kunniaksi postikuluja ei ollut, joten ajattelin vähän selailla sivustoa.. Sieltä löytyi Hurtan talvimantteli halvalla, joten semmoinen sujahti oitis ostoskoriin.

Paketin sitten kotona avattua jouduin kuitenkin pettymään. Hammaskiven poistajan tilalla olikin hammasharja.. Laitoin heti viestiä mokasta menemään. Jospa se kiven poistaja ensi viikolla sitten ilmestyisi.

Talvimantteli sentään paketista sentään löytyi ja oikein hyvän kokoinen olikin. Oliveria taas tapansa mukaan nolottaa pitää kuteita päällä, mutta kyllä se vielä kiittää kun on jotain lämmintä päällä kun talvella kylmässä autossa pitää istua.


Äitiltä saatu Fleksivalo
Huomenna suunnitelmissa olisi osallistua ensimmäiseen mölliagilityyn! Ainakin "hupiradalle" menemme, ja ehkä mölliradalle, vaikka rengas onkin vielä uusi tuttavuus.. Mutta hauskaa me ollaankin menossa pitämään ja kisakokemusta hakemaan! 

1 kommentti:

  1. Hienosti näyttää Oliverille uusi mantteli sopivan. Ostin samanlaisen pari vuotta sitten Tatulle, on ollut kovassa käytössä. Varsinkin viimme talvena , kun oli niin kylmä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)