torstai 17. marraskuuta 2011

Paluu treenikentälle

Voi elämä tätä kiireen määrää! Olen todella nyt laiminlyönyt blogin kirjoituksen.. pahoittelen sitä.

Viime sunnuntaina sitten alkoi ne kauan odotetut alotokotreeni. Ajattelin jo päivällä, että mitäköhän siitä tulee..Oliver oli ollut koko viikonlopun mökillä juoksentelemassa, jonka jälkeen se näki vielä Tico kaveria illasta ennen treenejä. Koira oli silmiinnähden väsynyt! .. Ja niin oli kyllä emäntäkin ohjelman täyteisen viikonlopun jäljiltä.. Keräsin kuitenkin viimeiset energian rippeeni ja pilkoin namit, iskin treeniliivin päälleni ja Oliverin autoon.

Ensimmäisellä kerralla kävimme kaikki alokasluokan liikkeet läpi, paitsi hyppyä. Ohjaaja halusi vähän nähdä ryhmän tasoa, joka olikin laidasta laitaan. Me Oliverin kanssa sijoituttiin ehkä keskitasolle ryhmäläisistä.

Ohjaaja kehui Oliveria todella rauhalliseksi, kun se niin nätisti istui luoksepäästävyydessä. Tiedä sitten oliko se vain niin väsynyt, ettei se jaksanu nostaa peppuaan maasta. Myös paikallaan makuu ja luoksetulo menivät todella hyvin.. ja samaa ei voida sanoa seuraamisesta, joka oli täysi katastrofi..

Ensinnäkin olin ottanut liian vähän nameja mukaan, jotka tietenkin loppuivat kesken. Lisäksi halli oli niiiin täynnä ihania tuoksuja, ettei herran nokka noussut kertaakaan maasta.. Ohjaaja lohdutti kertomalla liikkeen vaikeuden ja lupasi, että kyllä se vielä siitä lähtee menemään.

Ensi sunnuntaina sitten uudestaan. Treenien jälkeen suuntaamme kohti Vähäkyröä ja maalaiselämää. Mummalla onkin ollut meitä jo ikävä. :')

2 kommenttia:

  1. Heipä hei :)

    Täältä pohjois-suomesta Oliverin veli Shandy´s Orlando Bloom (Neo) lähettää terveisiä velipojalle :) Sattumalta löysin tämän sinun blogin ja ajattelin jättää terveiset!

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihanaa kuulla veljestä! Olenkin tässä kahden vuoden aikana kovasti yrittäny metsästää Oliverin sisaruksia :D Olisi niin kiva vaihtaa kuulumisia, ja vaikka nähdä kuvaa onko Neossa ja Oliverissa jotain samaa näköä ^__^

    Onko teillä blogia tai kuvia jossain? Missä päin Pohjois-Suomea asutte? :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)