lauantai 19. marraskuuta 2011

Ruoka-asiaa part. 3

Nyt on sitten lähtenyt pussi Happy Dog Supreme Sensible Adult Toscanaa käyntiin. Happy Dogin sivuilla lukee Supreme Sensible ruokasarjasta, johon kuuluu neljä eri makua, näin:

"Supreme Sensible – kulinaarinen maailmanympärysmatka ainutlaatuisine raaka-aineineen erityisiin tarpeisiin ei anna ainoastaan erityisen maukasta ja vatsaystävällistä vaihtelua ruokakuppiin, vaan tarjoaa kohdistettuja ratkaisuja vaativien ja herkkien koirien tietoiseen ravitsemukseen."

Olen aikasemminkin antanut Oliverille Happy Dogin annospusseja ja ne ovat maistuneet ja lisäksi tuoksuneet hyvältä. Toscana sisältää lammasta, lohta ja luonnollista oliiviöljyä sekä välimeren yrttejä. Nappulat tuoksuvatkin aavistuksen yrttisille. Tuotteen myös sanotaan sisältävän alennetun rasvasisällön, joka on ihanteellinen koirille, joiden energiantarve on alhaisempi. Proteiinia on 22% ja rasvaa 6,5%.Makutesti antoi lupaavia tuloksia. Yleensä Oliver on todella epäluuloinen uusia ruokia tai namipaloja kohtaa, mutta tälläkertaa se söi hetken mietinnän jälkeen Toscana nappulan. Nappulat on muodoltaan hieman littanampia kuin ne mitä olemme aijemmin kokeilleet. Niissä ainakin on purupintaa enemmän. Happy Dogin sivuilla ilmoitetut hinnat ovat 4kg säkille 20e ja 12,5kg 55e. Ruoka on siis aika hintavaa. Pitää nyt seurata miltä ruoka vaikuttaa pidemmällä tähtäimellä, ja voisiko tätä ostaa vielä joskus lisää.

20 vrk <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)