sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Moving in

Kovien pakkasten takia möllitoko peruuntui viimehetkellä, eikä treeneihinkään voitu mennä kun pakkasraja paikkui koko päivän.. Sen sijaan olemme ahkerasti, Oliver mukaan lukien, sisustelleet uutta kotia.

Oliver otti muuton aika raskaasti, tai oikeastaan sen maha otti sen raskaasti. Muuttopäivän iltana Oliver täysin varoittamatta teki isot tarpeensa keskelle lattiaa. Seuraavan yönä se oksensi ja aamulla oli maha aivan ruikulla.. Annoin sille pari Attapectiniä ja maha rauhoittui. Nyt se onneksi alkaa jo viihtymään uudessa kodissaan. :)


Jo kauan sitten bongasin Halpa-Hallista aivan ihanan naulakon ja se onkin siitä lähtien ollut mielessäni. Nyt kun saimme vihdoin muutettua, juoksin oitis hakemaan sen kaupasta. Siitä tuli Oliverin ihka oma naulakko! Siinä pysyy hyvin taluttimet, pannat ja takit ojennuksessa.


Haluamme vielä muistutella kaikkia osallistumaan ARVONTAAN jakamalla rakkaimman eläinmuistonsa!

Ja toiseksi tahdomme esittää vielä nöyrimmät kiitoksemme Hertan ja Kertun ikiomalle blogille, joka valitsi blogimme Top-5:n joukkoon! :3 Heillä onkin todella monipuolinen ja mielenkiintoinen blogi, suosittelen!

3 kommenttia:

 1. Ihana naulakko! Oliko tyyris? Tahtoisin myös ♥

  VastaaPoista
 2. 7,95€ se makso. Vähän tyyris, mutta on se niin hieno! n__n

  VastaaPoista
 3. Hellomarello - ensivisiitillä täällä! Tykkään blogistasi joten oli ihan pakko kliksauttaa itsensä lukijaksi :)

  Teillä on melkein samanlainen hihnanaulakko kuin meillä. Meillä siinä yläpuolella vain on sydän, my-sana ja koiran kuva. Eli love my dog :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)