tiistai 15. toukokuuta 2012

Liitäen jännitystä elämään

Eilen, palkinnoksi ikkunoiden pesemisestä, lähdimme pitämään hauskaa Kannuksessa järjestettävään mölliagilityyn. Mitään odotuksia meillä ei ollut, koska viimeksi olemme liitäneet viime kesän lopulla. Tarkoitus oli osallistua vain putkiradalle, mutta koska Asta ja Serikin osallistuivat mölliradalle, oli meidänkin "pakko". Paikalle oli saapunut myös yllätykseksemme Hanna ja Lara. Oli kiva nähdä heidänkin liitoaan viimein! Heidän blogistaan löytyy piirros mölliradasta, jonka me myös mentiin.

Putkirata alkoi ensimmäisenä. Radalla oli putkia ja hyppyjä rimat maassa. Ensimmäinen jännityksen aihe oli se, miten Oliver tajuaa hypyt hyppyinä ilman rimoja. Toiseksi tosiaan viime putkesta oli piiiitkä aika. Ei voinu kuin toivoa parasta ja lähteä matkaan!

Oliver lähti nopsaa kaksi ensimmäistä hyppyä ja pujahti nopsaa ensimmäisestä putkesta sisään.... mutta ei tullut ulos toisesta päästä. Sen sijaan se tuli kurkkaamaan ihmeissään ulos putken alkupäästä. Otettiin uudestaan ja silloin Oliver meni hienosti koko putken. Loppu rata meni puhtaasti loppuun. 5vp ajalla 24,86s (50s) !

Seuraavana oli vuorossa möllirata. Ilmoittautumisen yhteydessä meidät laitettiin minien luokkaan, mutta en pistänyt sitä pahakseni. Tuskin ollaan koskaan hypitty edes minien korkeuksia. Radalla oli hyppyjä, putkia, puomi ja A. Ja taas sai jännittää kontaktiesteitä, muistaakohan Oliver niitä yhtään. 

Möllirata alkoi taas kahdella hypyllä joiden jälkeen Oliver suuntasi siihen samaiseen putkeen, jossa se oli putkiradalla palannut takasin. Harmi vain tämä putki ei valitettavasti ollut seuraava este. Sain Oliverin suuntaamaan matkansa muualle ennen putkea ja seuraavana oli vuorossa puomi. Tuo juoksi kuin vanha tekijä puomilla ja mun oli hankaluus ehtiä sen perään! Hypyt otettiin rauhassa ja Oliver jopa kuunteli mua radalla. A:n se juoksi vauhdilla läpi. Mun upea liitojätkä! <3 Olin niiiin ylpeä siitä, meni upeasti! 5vp ajalla 38,18s. (60s.) ja olimme miniluokan 2. !

Hienosti se meni ottaen huomioon kaiken, mutta ei tuo meidän laji ole. Kunhan välillä käydään vähän hyöryjä päästelemässä ja pelleilemässä. Mieli kaipaa jo tokokentille.. Milloinhan sitä olisi valmis ja uskaltaisi ilmota virallisiin?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)