lauantai 5. toukokuuta 2012

En-ehdi-kirjoittaa möllitoko

Vappu ja töitä, töitä, töitä.. Paljon on asiaa, mutta niin vähän aikaa kirjoittaa. Vappuna meillä oli vieraita etelästä! Sanna ja Taavi kurvailivat vihdoin luoksemme!

Tiistaina starttasimme kohti koirapäiviä Haapavedellä. Luvassa oli mölleja ja mätsäri, ja kamalan kylmä tuuli. Sanna ja Taavi osallistuivat mölliagiin ja hienosti liitelivät ykkösiksi nollatuloksella! Sitten pian olikin meidän vuoro astua tokokentälle..

ALOKASLUOKKA

Luoksepäästävyys 10 - Piti hyvin kontaktin ja vähän nuuhkaisi tuomarin kättä.

Paikalla makaaminen 10 - Se pysyi siinä, vaikka vieressä oleva narttu tuoksuikin niiin hyvältä!

Seuraaminen kytkettynä 8,5 - Ihan ookoosti. Kontakti pysyi välillä hyvin, välillä karkaili. Itse laahustin, eli nyt vain enemmän vauhtia ohjaajaan.

Seuraaminen taluttimetta 9,5 - Paremmin meni kuin kytkettynä.


Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 - Aluksi lähti seuraamaan seilaten, mutta meni maahan heti käskystä! Eikä ennakoinu ollenkaan.


Luoksetulo 10 - Se meidän pravuuri.

Seisominen sauraamisen yhteydessä 5 - Juuri ennen tätä Oliver otti häiriöitä kentällä ajaneesta autosta, joka tööttäili ihmisiä siirtymään edestä. Oliver meni käskystä maahan.


Estehyppy 9,5 - Muuten hyvä, mutta ennakoi ja istui ennen käskyä.


Kokonaisvaikutus 9,5 
183,5 pistettä, 1. palkinto ja sija 6/21 !


En voisi olla tyytyväisempi meidän yhteystyöhön! Oon nyt niin koukussa tähän lajiin! Siispä huomenna seuran omiin möllikisoihin hop hop n__nEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)