maanantai 25. kesäkuuta 2012

Keskikesän juhlaa

Tämä juhannus menikin töiden touhussa, mutta onneksi ehdimme vähän nauttiakkin. Perjantaina lähdimme Olin kanssa mökille saunomaan ja syömään mamman mahtavia juhannusruokia. Oliver oli aivan täynnä energiaan, eikä ihmekkään. Se on vaan levännyt laakereillaan koko alkuviikon, ja kovasti on nauttinut kun on saanut rauhassa vihdoin olla. 


Istutimme kukkia, teimme saunavihtat, lenkkeilimme ja söimme hyvin. Harjasin myös Oliveria ja siitä sitä karvaa nyt lähteekin. On varmasti itsekkin huomannut kuinka lämmin paksussa turkissa tulee. Harmittaa kun unohdin furminaattorin kotiin.. Sillä olisi nyt hyvä ottaa pohjavilla pois. 

~~~~~~~

Lauantaina töiden jälkeen suuntasimme sitten Jessen vanhemmille syömään. Paikalla oli myös Jessen siskon koira Tico ja tietysti Jessen vanhempien koira Sesse. Oliver sai taas juosta sydämensä kyllyydestä kaverien kanssa. Poikia olikin hankala saada samaan kuvaan, jossa molemmista näkyisi koko koira. Onneksi Sesse rouva sentään antoi kuvata juhannushymynsä:


Äkkiä se juhannus siinä sitten vierähtikin. Ensi viikolla alkaa taas olla ohjelmaa. Kovasti yritetään keretä lauantaina möllitokoilemaan, nyt kun kerran Kokkolassa mölli järjestetään. Meidän menoja rajoittaa nyt tänä kesänä noi mun työt, mutta jos vaan on pieninkin mahdollisuus ehtiä paikasta A paikkaan B, niin sinne juostaan sitten vaikka pää kainalossa jos ei muuta!

Toivottavasti teilläkin hyvät lukijamme oli rentouttava ja samalla hauska juhannus, meillä ainakin oli!


2 kommenttia:

  1. Hihi, Oliverilla on hieno juhannushymy myös! :D Teidän juhannus kuulosti aivan ihanalta kyllä. :)

    VastaaPoista
  2. Iiiih n_n
    Ihana Sesse!
    Pulillakin oma saunavihta <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)