keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Olisipa elämä yhtä luoksetuloa

Voi Oliver raukkaa.. sillä ei oo mitään aavistustakaan mihin kaikkialle olen sitä raahaamassa tällä viikolla. Eilen oltiin mätsärissä, vaikka aluksi ei edes pitänyt lähteä. Seuraksemme saimme Serin ja Astan niin pakkohan se oli lähteä!

Porukkaa paikalle ei ollut paljoa saapunu. Pienissä koirissa tais olla 9 koirakkoa. Harjoiteltiin ennen kehää pikkuisen. Huomasin heti, että pitkä nurmi saa Oliverin helposti laukkaamaan. Mun piti siis hiljentää tahtia, jotta sain Olin kulkemaan ravissa. Pian olikin meidän vuoro. Hienosti Oliver ravasi ja seisoi, pöydällä se ei ole pitkään aikaan ollut noin reipas! Tuomari sanoi päätösen olevan hankala ja saimme lopulta sinisen. 

Tässä mätsärissä kaikkien luokkien sinisten nauhojen saaneet kisasivat yhdessä. Joukossa oli isoja ja pentujakin. Juoksimme kehää ympäri muutamaan otteeseen ja porukkaa käteltiin pois. Esitin Oliverin niin, että itse seisoin sen edessä. Se seisoi niin upeasti! Juoksimme vielä kehää ympäri jonka jälkeen toinen tuomareista tuli kättelemään meidät pois sanoen: "sä voisit vähän nopeampaa juosta sen kanssa" justjoo...tässä pöheikössä?
                                                           --------------

Tänään suuntasimme samalle kentälle möllitokoon Sussun ja Unin kanssa. Sama pöheikkö ei ollut nytkään meidän eduksemme. Oliver otti siitä kokoajan hajuja, eikä kunnolla kuunnellut liikkeiden välillä. Itse liikkeet se teki aika hyvin.


ALOKASLUOKKA


Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 0 - se lähti heti mun perässä tulemaan...

Seuraaminen kytkettynä 9 - kyllä se kontaktia piti, mutta edisti ja seilasi.

Seuraaminen taluttimetta 6,5 - täyskäännöksissä jäi haistelemaan, ja seilaili enemmän.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5 - se ei lähtenyt seuraamaan kunnolla, mutta meni heti käskystä hienosti maahan ja jaksoi liikkeen loppuun.

Luoksetulo 10 - kybä kybä! voidaanko me mennä virallisiin suorittamaan vain tämä?

Seisominen sauraamisen yhteydessä 7 - seuraaminen ei taaskaan lähteny. otin liikkeen uudestaan namin kanssa ja hyvin jäi seisomaan.

Estehyppy 9,5 - hienosti hyppäsi, mutta sitten pelästyi estettä ja otti pari askelta taaksepäin käskyn jälkeen.

Kokonaisvaikutus 8 


144 pistettä, 2. palkinto ja sija 4/5

Saako edes vähän syyttää kenttää joka oli kuoppainen ja nurmi liian pitkää? Onneksi Oliver voitti mammalle kosteusvoiteita, niin ei tarvinnut tyhjinkäsin lähteä. <3 Se virallinen koe _ylihuomenna_ on hiekkakentällä, hyvä niin. Pitää huomenna käydä pikku treenit vielä siellä vetämässä. Muuten huominen on lepopäivä. Lauantaina on sitten se silmä + sydäntarkki. Menoja riittää!2 kommenttia:

  1. Miks niitä pöheikköjä ei voi ajaa, jos kerran järjestetään tommosia tapahtumia, josta OSALLISTUJAT MAKSAVAT!! C'moon!! -___________-'

    HURJASTI TSEMPPIÄ VIRALLISEEN TOKOON <3
    (toivottavasti räikkä ei soi tälläkertaa)

    VastaaPoista
  2. Kiusataan teitä haasteella >:D http://nettastage.vuodatus.net/blog/3246804/haastetut/

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)