lauantai 30. kesäkuuta 2012

Comeback!

Vettä alkaa hiljalleen sataa ja minä juoksen työpäivää nopeasti läpi, jotta ehtisimme möllitokoon kello kahdeksi. Aikaa ei paljon jäänyt säästeltäväksi, kun kurvasimme mätsäri/möllitoko paikalle vähän puoli kahden jälkeen. Pieni vesisade oli muuttunut miltein kaatosateeksi. Onneksi paikanpäällä, koulun pihalla, oli katoksia joissa pysyi jotakuinkin kuivana. 

Paikan päältä löytyi taas paljon tuttuja. Suurinosa porukkaa oli tullut mätsäri varten. Me ei Olin kanssa tälläkertaa jaksettu ilmoittautua siihen. Laitoin meidät vain möllitokon alokasluokkaan. Saimme hetken aikaa vielä odotella möllin alkua, johon yhteensä osallistui neljä koiraa, kaikki alokasluokkaan. 

ALOKASLUOKKA


Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 0 - se kyllä meni ensimmäisestä käskystä maahan, mutta märän asfaltin takia ei siellä halunnut pysyä. Käskyjä jouduin antamaan neljä, ennekuin sain sen jäämään maahan. Se pysyi makaamassa siihen asti, kun viereinen koira lähti ohjaajia päin, sitten se nousi istumaan. Se istui nätisti, mutta kun aikaa oli jäljellä 15sec, se lähti viereisen koiran luo... 

Seuraaminen kytkettynä 9½ - pientä seilaamista tässä, muuten ok.

Seuraaminen taluttimetta 6 - paljon seilaamista tässä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 - ihme ja kumma se meni just nappiin, vaikka ajattelin ettei se mene maahan märän asfaltin takia!

Luoksetulo 10 - "ohjaajalta ja koiralta erinomainen suoritus" n__n

Seisominen sauraamisen yhteydessä 10 - en ollut varma jäikö se seisomaan vai menikö se maahan, mutta kun käännyin.. se seisoi nätisti!

Estehyppy 10 - itse kaipaisin vähän enemmän vauhdikkuutta tähän, mutta muuten upeasti!

Kokonaisvaikutus 9


152 pistettä, 2. palkinto ja sija 1/4 !

-------

Juuri tämmöisen hyvänmielen möllin tarvitsimmekin. Tämä kyllä teki hyvää treenaustunnolle, joka olikin jo aivan murskana virallisen kokeen jäljiltä! Huomenna sitten onkin luvassa agimöllejä n__n2 kommenttia:

  1. OOO! MAHTAVAAAAAA <3

    (mä tuon tuliaisena uuden hyllyn siihen teidän vitriiniin, niin saat tonkin pokaalin sopimaan)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)