sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Virheetön nollamme

Tänään oli tosiaan vuorossa agimöllit Kaustisella. Tälläkertaa aurinko paistoi ja tuulikin sopivasti. Mukava mölleilysää siis! Ilmoitin Oliverin medien möllimölli radalle ja otin siihen kaksi starttia.

Radalla oli siis vain putkia ja hyppyjä, mutta mitenkään helposti niitä ei ollut aseteltu. Päätin, että nyt mennään enemmänkin tarkkuudella, kuin nopeudella.
Medeissä ei sitten ollutkaan muita osallistujia kuin me. Oliver oli todella innokas ottamaan käskyjä vastaan ja kun vein sen ensimmäisen hypyn eteen odottamaan, sen silmät oikein tuikkivat innosta.


Heti alusta asti Oliver käänsi päänsä jokaisen esteen jälkeen muhun päin ja odotti seuraavaa käskyä. Se teki tarkasti, mutta nopeasti radan loppuun asti. Tuloksena 0vp ajalla 20,16 sec! Toinen startti olisi ollut heti perään, mutta mun pyynnöstä maximöllit kisasivat ensin, jotta saimme hieman vetää henkeä.


Toinen startti menikin yhtä hienosti, kuin ensimmäinenkin. 0vp sieltäkin, mutta aikaa ei "kisakirjaamme" oltu merkattu. Olin todella iloinen ja niiiiiiiin ylpeä tuosta pikkumiehestä! <3 Luonnollisesti voitimme mediluokan, mutta eniten itseäni ilahdutti tuo pyöreä nolla. n__n


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)