tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kuulumiset männä viikolta

Viime tiistaina kärräsimme itsemme jälleen Sussun ja Unin kanssa Sieviin möllitokoon. Noh, tästä ei mitään suurta menestystä meidän osalta tullut kun eräs taas kusi paikallamakuun lähtemällä nuuskimaan toista koiraa.. Muut liikkeet meni sitten ihan meidän tasoisesti ja kakkostulos saatiin. Nyt kumminkin alamme treenaamaan paikkamakuuta uudelleen ihan alusta asti. Sain todella hyviä neuvoja, joihin kuuluu mm. ruokakuppi. Myös käskysanan vaihdan ja eiköhän tästä vielä johonkin suuntaan päästä. Aika näyttää.

Keskiviikkona suuntasimme eläinlääkärille hakemaan vuotuisen kennelyskärokotteen. Oliver ei oikein toimenpiteestä pitänyt, mutta hyvin antoi lääkkeen laittaa nenään. Nyt ollaan taas vuodeksi varauduttu osaltamme asiaan. Peukut pystyyn, ettei nyt tänäkään vuonna yskä iske.

Sunnuntaina Oliver pääsi riehumaan "serkkupoika" Ticon kanssa mummolaan. Pojilla on aina niin rajunlaiset leikit, kun molemmilla löytyy aina ylimääräistä virtaa jostain kun tapaavat. Saa mennä perässä ja suoristella mattoja. Sitten kuin ihmeen kaupalla sain molemmat hetkeksi rauhoittumaan ja samaan kuvaan.Maanantaina lähdimme lenkille Unin, Sumun ja Sussun kanssa. Kun tämä koirakolmikko on koossa, on odotettava vähintään sen puolituntia ennekuin he lämpenevät leikkimään. Sen jälkeen sitten juostaankin ja murrataan toiset väsyksiin. Voi jos meillä koiraharrastajilla ei olisi koirakavereita, mitä me sitten tekisimme?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)