perjantai 6. heinäkuuta 2012

Agility ei ole meidän laji?

Taas huomasin löytäni itseni ilmoittamassa Oliveria ja mua hyppymölli sekä agimölliradoille, tälläkertaa Pietarsaaressa. Lähdettiin Astan ja Serin mukaan, ne kun tulivat meitä ihan kotiovelta noutamaan.


Pian olikin meidän vuoro astua hyppymölliradalle. Hyppyjen ja putkien lisäksi radalla oli rengas ja pussi, joita olimme Oliverin kanssa vain muutamaan kertaan opeteltu. Pelkäsin kaiken kaatuvan pussiin, se on Oliverille vielä niin uusi juttu. Pussi kuitenkaan ei sitten ollutkaa se itse ongelma vaan se meni siitä kuin vanha tekijä! Oudoksuntaa Oliverissa herätti muuri, jota se jäi hetkeksi ihmettelemään, ennekuin tajusi senkin olevan pelkkä hyppy. Putki 9. ohjasin kait huonosti, joten se palasi takaisin. Omien laskujeni mukaan siis 5vp tältä radalta ja en voisi olla tyytyväisempi!


Agimölliradalle tulikin sitten lisää hyppyjä ja puomi. Tällä radalla olisi kyllä ollut hyötyä, jos ohjaaja olisi edes jonkin verran osannut ohjata kunnolla :'D Mutta hyvin me se silti suoritettiin. Oliver juoksi innokkaasti esteitä läpi. Puomi olikin sitten niin erinlainen, että sitä piti aluksi nousuvaiheessa hypätä pois. Korjasin sen takaisin puomille ja niin se reippaasti kipitti sen läpi. Pussi meni taas ongelmitta ja radasta jäi todella hyvä fiilis. Omien laskujen mukaan taas 5vp.


Yllätykseksi olimme hyppymölliradan medien 3. viidestä osallistujasta, sekä agimölliradan medien 1. myöskin viidestä osallistujasta! Lappusia emme saaneet, joten aikoja en tiedä, mutta mitäpä tuosta. Tuli niin hyvä mieli tästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)