sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Jos ohjaaja vain osaisi hommansa!

Tänään päätimme Astan kanssa uhmata säätiedoituksia ja lähteä mölliageilemaan Kaustiselle. Ei koskaan tiedä milloin on vuoden viimeiset möllit, niin nyt tai ei koskaan oli pakko lähteä. Noh, kiirehän siinä sitten tuli mutta ehdimme vielä ilmojen aikaan perille. Ilmoitin Oliverin mölliradan medeihin. Mölliradalla olikin vain putkia ja hyppyjä, mutta mitenkään helpoksi sitä ei taaskaan ollut tehty. Tuomari painottikin, että nyt pitää ohjaajien juosta.Erityisen hankalan tästä radasta teki mulle se, että minähän en ole koskaan mitään agilitykursseja käynyt, joten _en osaa ohjata_ ja myönnän sen ihan suoraan :D Ensimmäisen startin jälkeen sainkin tuomarilta palautetta kuinka mahtava koira mulla on, mutta mun pitäis ehtiä paremmin esteille näyttämään sille mitä seuraavaksi :D so true...

Ekalta startilta plakkariin jäi 5vp ajalla 53.94 (48.94). Ennen seuraavaa starttia tuomari kehoitti meitä tekemään hyvä aika, ja sehän me tehtiin.. viis mistään ohjaamistekniikoista, juoksin suurinpiirtein esteeltä esteelle, vain että ehtisin sinne ennen Olia! On se sitten niin nopsajalkainen! Tästä startista 0vp ajalla 40.60 (48.94) ! Olin niiiiin ylpeä Olista vaikka omaa suoritustani häpesin kamalasti :'D

Voitimme möllien medit ainoana koirana, mutta mieltäni lämmitti kovasti, ettei nollatuloksia tullut kuin muutama tällä radalla. 

"Te kehitytte yhdessä."

4 kommenttia:

 1. Satunnainen kulkija täällä ihmettelee, että tuo ei todellakaan ollut mikään möllitason rata: hankalia putkikulmia ja takaakierto, jos numerot oikein olivat. Hyvin siis suoriuduit jos puhtaan radan sait kursseja käymättömänä. Onnea jatkoon harrastukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tarkistin vielä niin numerot olivat oikein. Tämä tosiaan oli mölliagirata ja ykköstenrata oli sitten erikseen. Ei se kaunista katsottavaa ollut, mutta ihmeellisesti me siitä suoriuduttiin! Kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Tuutteko Kokkolaan mölleilemään 19.8.? Me ollaan mahdollisesti tulossa säätämään sinne ja hakemaan kokemusta. Eka virallinen on jo katottu, joten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin päästään tulemaan kun oon silloin juuri aamuvuorossa :/

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)