torstai 6. syyskuuta 2012

Back to school.

Terveiset täältä syksyisestä Vähäkyröstä! Sunnuntaina pakkasin Olin autoon ja ajoimme Sannalle ja Taaville. Tarkoituksena oli mennä yhdessä Sannan kanssa mätsäripaikalle ja sillävälin pojat saavat viihdyttää toisiaan. 

Sää oli kohtalainen, ei satanut mutta ei aurinkokaan paistanut. Koiria paikalla oli myös kohtalaisesti. Tuomaroimissani pienissä koirissa oli yllättävän monta todella hyvin esiintyvää koiraa. Valinnan vakeus oli kamala, kun sijoittamaan piti alkaa. Sijoitin kumminkin ne koirakot, jotka esiintyivät hyvin ja joiden yhteistyö oli mukavaa katseltavaa. Oli todella hauskaa ja silmiä avartavaa olla kerrankin tuomarin saappaissa! Nyt sitä ymmärtää kaiken paljon paremmin..

Vaasasta suuntasimme kohti Vähäkyröä. Oliver oli muutaman ensimmäisen päivän pikkuisen "hukassa", nyt kun taas täällä oltiin. Sen mahakin meni vähän sekaisin, mutta nyt se on täysin taas tottunut tähän maalaiselämää :) Mummakin on onneissaan kun saa taas seuraa päiviksi kun mäkin ravaan koulussa.

Iltalenkeillä pelloilla fasaanit on saaneet taas kovasti kyytiä. Aloin jo miettimään onko mulla sittenkin tämmöinen uusi rotu nimeltää "shetlanninlintukoira"? Niin innoissaan Oliver jahtaa fasaaneja ja tekee hurjia hyppyjä valtojien yli vain päästäkseen fasaanien luokse. Se etsii niitä katseellaan ja kuuntelee tarkkaan, joskos jossain risu raksahtaisi. Mutta jos vain pikkumiehellä on kivaa, niin se on samantekevää mulle mitä se tykkää harrastaa :D

Tässä muutama kuva tämän iltaiselta lenkiltä. Pokkarilaatua..

"Do you guys just looooove breathing this air..?"
"Do you guys just looooove to breathing this air..?"

3v 3kk Pikku Myyn sanoin: Puli ja sillä sipuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)