perjantai 21. joulukuuta 2012

Se on kohta täällä..

..joulu joulu joulu! Eilen huristelimme Oliverin kanssa Kokkolaan, kotiin hyvin ansaitulle joululomalle! Kalenterin luukkuja on ahkerasti availtu, siivottu ja kuusikin pystytetty. Oliver on tarkkana valvonut lahjojen paketointia ja tarkastanu kaupasta tuodut jouluruuat. 

Jouluaattoa lähdemme viettämään perinteisesti mökille. Oliverkin pääsee joulusaunaan ja syömään oman pikku jouluateriansa. Illan vietämme ihan kotosalla oman pikku perheemme kanssa ja availlaan joululahjat. Näytti siellä kuusen alla olevan muutama paketti Oliverillekin...

Tänään kävimme levittämässä jouluiloa Astalle ja Serille Kannukseen. Tarkoituksena oli treenata, mutta kylmyys vei mehut ens alkuun koirista ja lopulta omistajistakin. Sen sijaan linnottauduimme sisälle lämpimään.

Asta oli ostanut Serille sukat, joita halusin heti kokeilla Oliverille. Se kun ei ole koskaan pitänyt moisia jalassa ja olin varma, ettei se mihinkään liikkuisi. Kyllä se sitten lopulta pystyi niiden kanssa liikkua, mutta meno oli kyllä sen näköistä, että nauroimme itsemme kipeiksi. Pieni raukka, taas ne ihmiset hänelle nauraa..

Oliver esittelee ensi vuoden sukkamuotia
Tässä Serin mallin suoritus kolmella jalalla
Tässä vielä Oliverin ja Serin yhteinen Jouluntoivotus kaikille blogimme lukijoille! :)


PS. Äidilleni terkut, joka ahkerasti lukee Oliverin blogia, viimeksi tänään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)