tiistai 25. joulukuuta 2012

Wruff Eve


Jouluaatto oli rankka päivä pienelle koiralle. Aamulla aikaisin lähdettiin mökille meren rannalle. Sinne päästyämme teimme ensin n. 3km lenkin maalla ja vielä puolen tunnin kävelylenkin jäällä. Oliver nautti niin paljon kun sai juosta vapaana pää viidentenä jalkana.

Ulkoilun jälkeen olikin hyvä siirtyä sisälle katsomaan joulurauhan julistusta ja valmistautua itse joulun viettoon. Saunaan Oliver ei tänä jouluna tullut, vaan se piti tiukasti silmällä pöydälle ilmestynyttä kinkkua. Kun sitä ei tippunut keneltäkään, eikä ruokailua aloitettu heti siltä istumalta, päätti Oliver repiä omat lahjansa ennen aikojaan. Niihin kun oli piilotettu koirankeksit hajua tuomaan :D Saipahan sitä jotakin suuhunsa.


Olin varannut Oliverille pienen pussin märkäruokaa "jouluateriaksi". Annoin sen samaa aikaa kun me ihmisetkin aloimme syömään. Noh, herrahan hotki oman ruokansa alta aikayksikön. Sen jälkeen se meni vielä kollaamaan lahjat läpi. Pian se laahusti keittiöön oudon näköisenä.. se laahautui veljeni viereen ja oksensi kaiken juuri syömänsä keittiön matolle.. Hyvää ruokahalua kaikille! Onneksi meillä ei olla mitään hienohelmoja, vaan jäljet siivottiin ja ruokailua jatkettiin. Oliver poistui nolon näköisenä ruokapöydän alle. Oppikohan se tästä jotain?

Kun vihdoin päästiin availemaan lahjoja, jalkojemme juuressa makasi yksi kappale hyvin väsynyt koira. Illalla kotosalla se ei jaksanut enään välittää lopuista lahjoista, vaan mielummin nukkui tyytyväisenä pää pöydän alla. Ilmeisesti se on kuitenkin ollut kiltti tänä vuonna, koska paketteja se sai kaikista eniten. Ihana joulu kaikenkaikkiaan, mitään en muuttaisi <3

ja tässä vain osa Oliverin saamista lahjoista..

1 kommentti:

  1. Voi oliver :'D Miksi se piti oksentaa XD Kivoja lahjoja sai poika!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)