torstai 7. maaliskuuta 2013

Mistä tunnet sä lukijan?

Huomasin ilokseni, että blogillemme on tulla tupsahtanut muutamia lukijoita lisää ja nyt on 75 seuraajaa täynnä! Ou mai, en olisi koskaan uskonut! Tämän kunniaksi päätin järjestää pienen arvonnan lukijoidemme kesken. 

Olisi mukava tietää millaisia ihmisiä siellä lukijoissa oikein on. Haluaisin siis kuulla sinulta hyvä lukijamme, minkä takia luet blogiamme, mistä erityisesti pidät blogissamme tai toivoisitko jotain koskien blogimme sisältöä? Kaikenlaiset kommentit risuine ja ruusuineen ovat tervetulleita. Kommentoi vastauksesi tähän postaukseen. 

Kaikkien kommenttia laittaneiden kesken arvon lahjakortin Mustiin&Mirriin. Kommentointi aikaa on viikon verran, eli 13.3.13 asti. Odotamme innolla Oliverin kanssa vastauksianne, joten nyt sormet naputtamaan! :)


12 kommenttia:

 1. Tykkään kauheasti tavastasi kirjoittaa, mielenkiintoisista teksteistä, teidän retkistä, kauniista kuvista ja siitä, miten otat lukijat huomioon.

  Oliver on varsin upea ja sitä ihailee mielellään. Hmm, kaikkea on ollut sopivasti, mutta miten olisi esimerkiksi temppuvideoita?

  VastaaPoista
 2. Tykkään lukea tälläisiä koirablogeja, joissa tapahtuukin jotain eikä vain sitä perus "käytiin turren kanssa lenkillä" -höpinää. :D Eli kilpailut on ne mistä itse tykkään lukea erityisesti. Ja tykkää myös kun on niin paljon kuvia/videoita, ja vielä laadukkaitakin :)

  VastaaPoista
 3. Täältä löytyy yksi Shandy'sin koiruus, joten senkin takia luemme tätä teidän blogia :-) Tykkään lukea blogiasi myös, kun tekstit ovat monipuolisia ja selkeitä! Sekä lisää ilmettä tuo ihanat kuvat :-)

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan blogia luettu ihan siitä asti kun se joskus löydettiin. Koskahan se oli? En enää edes muista. Aktiivisimmin seurailemiini blogeihin tämä asettautuu ehdottomasti. Kommentteja jätän harvakseen, mutta useinmiten kyllä hymy huulilla ja ajatuksia päässä pyörien olen blogista poistunut päivitykset luettuani.:)

  Tässä blogissa on erityisen ihanaa se että vaikka tämä on koirablogi ja minulla ei ole koiraa, enkä oikeastaan sitä suunnittelekaan ottavani, niin silti näistä koiraaiheisista jutuista saa todella paljon irti. Asiat on kirjoitettu niin hyvin, eläväisesti. Kirjoitustyyli on muutenkin selkeä, otsikot nappaavia ja kuvat erittäin laadukkaita. :)

  Mm. Siinäpä se. Tykkään. <3 :)

  VastaaPoista
 5. Alun perin liityin lueskelemaan blogiasi, koska tuttuja ollaan ja siksipä teidän kuulumisia kiva lueskella blogisi kautta.

  Sitten kyllä yhdyn täysin edellisiin kommentoijiin siinä, että minäkin tykkään erityisesti sinun tavastasi kirjoittaa mielekästä ja selkeää tekstiä, jota ilomielin lukee. Ja mainittakoon vielä, että kuvasi ovat tosi hyviä!

  Mitä blogin sisältöön toivoisin? Hmm. En kyllä nyt keksi, sen verran monipuolisesti kirjoittelet! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 6. Ihastelin aikoinani Petsiessä Oliverin kuvia ja löysin jotenkin sitä kautta bloginne. Päädyin sitten klikkaamaan lukijat-painiketta, koska mielestäni tää blogi oli sen verran hyvä!
  Tykkään sun ottamista kuvista hirmusesti ja kirjoitat tosi selkeää ja helppolukuista tekstiä. Lisäksi postausväli on juuri sopiva :)

  Jos jotain saa toivoa, niin lisää videoita! On kiva katsella aina ns.elävää kuvaa :)

  Mukavaa alkavaa kevättä!

  PS. Teidän bloginne on yks meidän lemppareista!

  VastaaPoista
 7. Oon ollut lukija siitä asti kun tutustuttiin :) Kirjotat tosi eläväisesti ja selkeästi, ja kaikki ihanat kuvat ja videot ovat tietysti plussaa. Postaat myös usein, mutta tekstit ovat silti tosi monipuolisia ja aiheet vaihtelevia.

  VastaaPoista
 8. Täällä ollaan myös aktiivisia lukijoita, pitäähän Caran saada seurata oman prinssinsä elämää ^^ Ja olet vieläpä ahkera kirjoittaja *köh* toisin kuin allekirjoittanut. Nyt vaan rohkeasti taas tokokokeeseen, niin saadaan taas iloita tuloksella!

  VastaaPoista
 9. Pitäähän sitä pikkuisensa elämää pystyä seuraamaan ;) Ei kun oikeasti - tykkään kirjoitustyylistä, ihanista kuvista ja itse kun olen laiska päivittämään niin ihana kun joku jaksaa kirjoittaa kuulumisistaan usein, mutta aiheet ovat silti monipuolisia ja aina yhtä mukavia lukea.

  Enpä osaa antaa risuja, täysin on teidän näköinen blogi :)

  VastaaPoista
 10. Tykkään kirjoitus tyylistäsi ja erityisesti teidän treenipostauksista. Oikeastaan blogin sisältö oli se mikä sai mut liittymään lukijaksi.

  VastaaPoista
 11. En ole kauhean kauan seurannut blogiasi, mutta tykkään kirjoitustavastasi ja mielenkiinnolla seurailen etenkin ihan vain arkikuulumisia. Vähintään kuvat katson aina :)

  http://noutajavalo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Olen itse shelttiomistaja ja erittäin rakastunut rotuun. Sen vuoksi lähdin etsimään blogeja, koska halusin lukea minkälaista elämää muiden shelttiperheiden arki pitää sisällään. Selailin eri blogeja ja tätä jäin sitten lukemaan..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)