sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pentu ja möllitokot

Eilen oltiinkin taas pitkästä aikaa koko päivä reissun päällä Oliverin kanssa. Ensin suuntasimme Kannuksen Dogness-hallille viemään Mimalle hieman jauhomatoja. Tälläkertaa Oliver ei junnuilut, mutta seuraavassa mätsärissä se pääsee taas Miman kanssa kehään. :)

Hallilta ajelimme katsomaan Astaa, Seriä uutta Keiju-pentua. Voi kuinka jokin osaakin olla niin pieni ja suloinen! Olin pitkään jo miettinyt mitähän Oliver sanoo noin pienestä pennusta. Tälläkertaa en osannut ennustaa Oliverin reaktiota. Kaikki meni kuitenkin loistavasti ja alku "hyi mikä tuokin tuossa on" - jälkeen Oliver innostui ihan leikkimäänkin pennun kanssa. Tietysti Seri oli se tuttu ja turvallinen vaihtoehto kumminkin.
Iltapäivästä suuntasimme sitten möllitokoilemaan hallille. Koska kaikki alokasluokan koirat olivat jo paikalla, aloitimme hieman suunniteltua ennemmin. Luoksepäästävyys meni hienosti, paikkamakuun Oliver pysyi mutta nenä veteli ympyrää hallin lattialla... Yksilöliikkeet lähtivät hyvin käyntiin, mutta lopulta Oliverin keskittyminen huiteli tiehensä ja herran nenä viisti maata suurimman osan liikkeistä. Tälläkertaa se ei juossut mun ohi luoksetulossa, mutta teki komean silmukan ennen perusasentoon tuloa. Eli lisää harjoitusta liikkeisiin peräjälkeen niin että kiinnostus säilyisi koko yksilösuorituksen ajan. Tänään saimmekin jo harjoitella sitä treeneissä. Tässä vielä pisteet liikkeittäin:

Luoksepäästävyys: 10
Paikalla makaaminen: 6
Seuraaminen kytkettynä: 8½
Seuraaminen taluttimetta: 5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 7½
Luoksetulo: 8
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 5
Estehyppy: 8
Kokonaisvaikutus: 8½

Pisteet: 138,5
3. tulos
7/10
Pitkän päivän jälkeen oli meistä molemmista sen verran virta loppu, että tämänkin päivä meni lepäilyn parissa. Huomenna taas kohti arkea. 
Hei muistakaahan käydä jättämässä kommenttia TÄNNE niin osallistutte samalla lahjakortin arvontaan! Pari päivää enään aikaa vastailla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)