tiistai 2. huhtikuuta 2013

Mätsärikauden avaus

Pääsiäisloman ja kevään kunniaksi on mukava avata vuoden 2013 mätsärikausi! Lähdimme Serin ja Astan kanssa Uuteenkaarlepyyhyn. Tänävuonna valitettavasti ei ollut luokkana "temppuluokkaa", niinkuin viimevuonna, joten pääsimme osallistumaan vain pieniin aikuisiin. Tietysti olimme paikalla reilusti ennen ilmoittautumisen alkua... Siinä sitten palloilimme puolitoista tuntia ennekuin kehät edes alkoivat.

Pariksi meille sattui todella hienosti esiintyvä kääpiösnautseri. Aluksi Oliver oli hieman jäässä, mutta suli loppua kohdin ja tyytyväinen olin sen esiintymiseen. Saimme sinisen nauhan. Pieniä koiria oli aika paljon, joten saimme taas odotella nauhakehiä. 


Nauhakehässä seisotin Oliveria melko vapaasti ja se seisoikin todella hyvin ja välillä näytti, että se olisi meinannut nukahtaa seisaaltaan siihen paikkaan. Meidät valittiin neljän parhaan joukkoon, jossa saimme tehdä vielä edestakaisin liikkeet ja seisotukset päälle. Lopulta tuomari alkoi sijoittamisen ja meille ojennettiin SIN 2 sijoitus! Ei huono aloitus mätsärikaudelle!


Illalla molemmat, sekä koira, että emäntä olivat niin väsyneitä mätsäripäivän jälkeen, ettei paljon muuta siihen päivään tarvittukkaan. Hauskaa vaihtelua tokoiluun, suosittelemme!

2 kommenttia:

  1. Hyvin kyllä oliver meni :) iik ko niin epistä ko se pitää juttuja suussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, ei se kauheen mielellään mutta pitää kyllä! Se on sen kapulatreenin mukana tullut, ei se ennen ois pitäny :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)