torstai 4. huhtikuuta 2013

Siivouspäivä...

.... jonka aiheutti eräs nimeltämainitsematon, eräiden nimeltämainitsemattomien karvojensa kanssa, jotka irtosivat erään nimeltämaitsemattoman turkista. Kiitos tästä.


6 kommenttia:

 1. Meillä oli kans tänään Sirun siistimispäivä (nyt on niin nätit tassut ja korvat!) mut itse kämpän siivoaminen jäi huomiselle. Ei kaikkea näin rasittavaa voi jaksaa yhden päivän aikana. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä iso homma kun alkaa shelttiä trimmaa, vaikka ei mikään isosti trimmatta rotu ookkaan! Ja ainakin mun pitää aika vääntäytyä ihmeellisiin asentoihin ja huijata tuota nostamaan korviaan, että voi edesä vähän verrata onko samaa paria :D ja vaikka kuinka siististi yrität asian tehdä niin silti tuota karvaa vaan jokapuolella on.

   Poista
 2. Ootko ajatellut kutoa jotakin noista? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta määrästä tulisi aika pienet lapaset ;)

   Poista
 3. Hihih, näyttää tutulta :)

  Meidän nuorimmaisella koiralla, lapinkoirapoitsulla Maurilla on juuri nyt menossa todella hurrrrja karvanvaihto. Päätin edistää hieman karvanvaihtoa ja pesin sen keskiviikkona illalla. Kun torstaina heräsin, olivat silmäni muljahtaa päästä - kämppä oli aivan karvassa! Karvaa oli takertunut mattoihin, sohvaan, sitä meni pitkin lattiaa isoina villakoirina.. Maurin turkki kun oli kuivunut niin oli sitten karvaa vähän lähtenyt yön aikana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii! Ovelat karvat, ei niitä näköjään voi huijata! :'D Voin kuvitella sen karvan määrän :')

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)