tiistai 5. marraskuuta 2013

Antoisa ja toiminnan täyteinen viikonloppu

Kyllä sitä joskus miettii, että voisi vähentää näitä menoja ja välillä levätä. Nyt ei kuitenkaan ollut sen aika, vaan viikonloppu oli jälleen täyteen buukattu. Mutta minkäs sille mahtaa, kun mitään ei vaan pysty jättämään väliin!

Perjantaina suuntasimme hallille rally-tokon update iltaan, jota oli tullut vetämään eräs rally-tokotuomari. Kävimme läpi lähinnä alokasluokan kylttejä, uusia sääntöjä ja koetilannetta. Teimme muutamia ratapätkiä, joihin saimme oikean rallytuomarin mielipiteen. Ilahduin suunnattomasti kun radanpätkän jälkeen, jonka yritin ottaa kuin koetilanteessa oltaisiin, saimme tuomarilta kommenttina "virheetön rata" ! Ennen kaikkea sain tältä kahdelta tunnilta lisää luottamusta siihen meidän tekemiseen niinkin paljon, että nyt oikein odotan Kannuksen kisoja! 

Lauantaina auto starttasi aamulla aikaisin kohti ensimmäistä välipysäkkiä, Seinäjokea. Tarkoitus oli napata Sussu mukaan kannustamaan Ilmajoelle tokokokeeseen. Koe pidettiin vanhassa kanalassa, jonka pohja oli tekonurmea. Tämä halli oli meille aivan uusi, ja pienellä jännityksellä odotin mitä Oliver tuumaa tekonurmesta. Se kun ei ole ennen tällaisella alustalla tallustellut. Long story short, juurikin tämä uusi pohja, uusi paikka, koitui meidän tämänkertaisen kokeen kohtaloksia. Nuuskimiseksihan se meni, josta minä turhaiduin eikä Oliver tehnyt oikein mitään kunnolla. Loppua kohden me kyllä petrattiin, mutta siitä meidän parhaasta suorittamisesta se oli kyllä kaukana. Ihme ja kumma, ei tämä oikeastaan yhtään harmittanut, vaan otettiin se taas uutena kokemuksena ja kotona laitettiin uutta koeilmoa menemään. Kiitämme Sussua seurasta ja tuesta tällä reissulla! :)

Luoksepäästävyys: 10
Paikalla makaaminen: 8
Seuraaminen kytkettynä: 6,5
Seuraaminen taluttimetta: 5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 7
Luoksetulo: 9
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 7
Estehyppy: 9
Kokonaisvaikutus: 8

148 pistettä, kakkostulos.

Sunnuntaina suuntasimme hallille. Vuorossa oli harjoituskoirakkona oloa koulutusohjaaja kurssilaisille. Paljon uutta tietoa tuli ja saimme pienen hetken yksityisopetusta. Saimme Oliverin kanssa vinkkiä häiriötreenaamiseen, jota alan nyt treenailla kunnolla!Ehkä nyt kumminkin otamme hetken taas rauhallisemmin ja ensi viikolla menemme näyttämään todelliset taitomme Kannuksen tokokokeisiin. Peukut ja tassut pystyyn sinne! 

2 kommenttia:

  1. Onnea 2-tuloksesta kuitenkin :) Tuo IKKJ:n halli on meidän vakitreenipaikka ja tiedän kokemuksesta, että hajut tahtoo viedä mennessään. Juuri eilen viimeksi niiden kanssa taisteltiin :) Tsemppiä seuraavaan kokeeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, tämä oli tässä kohtaa liian vaativa paikka tolle meidän nuuhkunenälle, mutta antoisa kokemus kyllä kaikenkaikkiaan :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)