torstai 10. heinäkuuta 2014

Mätsärit Rautio ja Kaustinen

Lauantaina suuntana Kalajoen Rautio ja mätsärit. Kasper toista kertaa pentuihin ja Oliver isoihin aikuisiin. Tälläkertaa hovikuvaaja/huoltaja ei lähtenyt mukaan, vaan sain opetella kahden koiran kanssa mätsäriin lähtöä. Onneksi molemmat ovat tottuneet olemaan kevythäkissä rauhassa, vaikka kuulinkin Kasperin valituksen kehään asti. 

Kasperin vuoro oli ensin. Kehässä oli kuuma kun aurinko porotti kirkkaalta taivaalta. Olin varma, että hyppiminen kehässä jatkuisi, mutta sain olla (taaskin) niin väärässä.. Kasper ei hyppinyt kertaakaan liikkeiden aikana, vaan ravasi kauniisti! Saimme punaisen nauhan. Jotenkin oli hankala uskoa, että Kasper olisi näinkin nopeasti ymmärtänyt kehäkäytöksen. Ennemmin uskoin ei-hyppimisen johtuvan kuumasta säästä. Nauhakehässä kuitenkin hienosti esiiintyminen jatkui ja meidät käteltiin PUN1:siksi! Pikkumies menisi taas BIS-kehään! 

Oliverin kanssa kävimme hakemassa myös punaisen nauhan, mutta nauhakehässä kuumuus vei lopulta keskittymiskyvyn. BIS-kehässä taas Kasper yllätti jaksamalla seistä muiden vanhempien koirien kanssa aivan loppumetreille asti, olimme lopulta BIS4, enkä voisi olla tyytyväisempi! 

"nyt minä saan istua"Maanantaina aamupäivästä oli mätsärit Kaustisella. Oliver jäi nyt kotiin nauttimaan viileydestä kun Kasper lähti taas harjoittelemaan kehäkäytöstä. Taas kehässä toistui sama, Kasper ei hyppinyt yhtään ravissa! Kai se on nyt jo uskottava, että pikkumies on selvästi tajunnut jutun jujun. PUN3 oli sijoituksemme! Harjoitus tosiaan tekee mestarin! 

mitä sitä turhaan poseeraamaan?

2 kommenttia:

  1. Hei, miten olet kouluttanut Kasperia, kun noin pienenä jo menee kehässä niin hyvin? Olisi kiinnostavaa kuulla yksityiskohtaisempia kohtia tähän näyttelykehässä käyttäytymiseen, jos teillä olisi sellaisia antaa, vaikka omana postauksena tms.? minulla on koiranpentu ja olisin siksi kiinnostunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdä tästä oman postauksen jos se kiinnostaa! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)