sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kesä puolivälissä

Huomasin kauhukseni miten pitkä blogihiljaisuus vallitsee blogiamme. Syynä tähän on ollut yksinkertaisesti se, ettei mitään kirjoittamisenarvoista ole tapahtunut. Olemme olleet taas mansikoita poimimassa. Tänävuonna Oliverin ei kuitenkaan tarvinnut pelastaa siiliä viimevuoden tapaan. Se sijaan se piti kovasti vahtia kun me poimimme mansikat talteen.  


Oliver on alkanut tiputtamaan nyt kaiken pohjavillansa.. Sitä on kestänyt nyt jo yli kaksiviikkoa eikä loppua näy. Melkein jokapäivä olen sen turkkia harjannut ihan kyllästymiseen asti ja lenkeillä karvatuppoja nyppinyt. Saa nähdä miten kaljuksi se meinaa itsensä päästää..  mutta voisi tehdä sen hieman nopeammalla aikataululla!


Viikon päästä onkin luvassa se tokokoe. Nytkun ollaan treeneistä oltu kesätauolla, on jouduttu vaan treenailemaan itseksemme. Mahtavasti Oliver tekee aloliikkeet kun treenataan, mutta koetilanne on aina koetilanne. Itse olen tsempannut itseäni sillä ajatuksella, että jos selvisit opinnäytetyön esityksestä, selviät kyllä tokokokeestakin ilman sen suurinpia jännityksiä! Oon myös treenaillut avoliikkeitä ja nouto on nyt jo aika varmaksi treenattu! Oliver kantaa kapulaa jo mukanaan ihan vaan siinä toivossa, että saisi siitä palkkion. 


Kuvat ovat Vetelin mummolasta, josta mansikoita saatiin pakkaseen ämpärillinen. Ensiviikolla suunnitelmissa on kerätä mustikan talteen mökiltä. Meidän pikkuinen mustikkakoira on kasvanut aikuiseksi, eikä sille enään mustikat maistu niinkuin pentuna... Oliverin tämän kesän herkku onkin ollut yllätykseksi kesäkurpitsa!

Nauttiiko teillä myös koirat kesän herkuista?

5 kommenttia:

 1. Hih, ihana Oliver (: Meilläkin Theddyä on saanu tässä jo jonkunaikaa olla harjaamassa uupumukseen saakka ja tuntuu, että karvanlähtö ei lopu koskaan. Silläkin siis vissiinki suunnitelmissa kaljuunnuttaa itsensä oikein todenteolla.
  Ja voi kyllä, meilläkin koirat nauttii kesän herkuista. Mustikat ja vadelmat on parhaimpia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppohan niiden on pudotella karvoja, kun ei tarvitse itse siivota D:

   Poista
 2. Meillä etenkin Viiru marjastaa mustikoita ja herukoita, Susu lähinnä näön vuoksi napsii toisen sieltä, toisen täältä. Topi taas odottaa täyspalvelua eli marjat pitäisi tarjoilla siististi kerättyinä ja perattuina suoraan tollerin suuhun ;)

  VastaaPoista
 3. Kaikki marjat menee ovat todella herkkua molemmille. Ja karvoja lähtee! Seri onneks lopetti vaihdon lyhyeen, mutta Keijusta on kiva tiputella koko ajan.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)