tiistai 9. heinäkuuta 2013

Siellä, täällä. Joka säällä.

Viime viikko oli kiireinen kaikilta osin. Oli koiramenoja, omia menoja ja jossain välissä olin töissäkin. 
Maanantaina töiden jälkeen lähdimme Halsualle mätsäriin. Taivas oli pilvinen, oikein hyvä mätsäri-ilma koirille. Oliver oli todella taas mukana menossa, kun taskusta pilkisti grillattua kanaa. Se liikkui upeasti ja siitä saatiinkin kehuja. Pöydällä se luimuili jällee, mutta ei väistänyt tuomaria ja antoi tämän tutkia hyvin. Pääsimme punaisten nauhakehään, jossa lopulta olimme jäljellä me sekä Asta ja Seri. Tuomari juoksutti meitä pitkään ja lopulta totesi pöytäkäytöksen tänään ratkaisevan, joten tulimme PUN2, kun Seri ja Asta pääsivät BIS kehään. Kun Astan molemmat koirat pääsivät BIS kehään, pääsin myös minä koittamaan handlaustaitojani. Noh, ne menivät vähän miten menivät, mutta kivaa oli :DKeskiviikkona oli taas mätsärin vuoro, tälläkertaa Kokkolassa. Aurinko paistoi paikalle tullessa ja pääsimme ensimmäisinä ilmoittautumaan. Kehät kuitenkin myöhästyivät melkein tunnilla suuren suuren osallistujamäärän vuoksi. Onneksi paikalta löytyi treenikavereita, joten odottaminen meni mukavissa merkeissä... kunnes alkoi satamaan kaatamalla... Ja eihän meillä mitään sateenvarjoa ollut mukana, vaan puun alle parkkeerattiin Olin kanssa. Sade kuitenkin loppu pian, mutta alkoi uudestaan heti kehien alun jälkeen. Ukkonenkin jyrähteli muutaman kerran.

Oliver esiintyi hyvin, ottaen huomioon sateen. Itse meinasin tehdä kunnon spagaatin märällä nurmella juostessani. Tästä esityksestä saimme sinisen nauhan ja siirryimme takaisin puun alle sateelta hieman suojaan. Nauhakehiä saimme odottaa kauan, ja lopussa sekä minä, että Oliver tärisimme kylmyydestä puun alla. Pitkän odotuksen jälkeen ei nauhakehästä tullut menestystä, SIN ei sijaa tälläkertaa. Sieltä hurjalla vauhdilla kotiin lämpimään suihkuun. 

Sunnuntaina oli taas mätsäri Kokkolassa. Me ei tälläkertaa osallistuttu, mutta menimme paikalle kuvaamaan. Iltavuoroon olisi joutunut lähteä kesken mätsärin, enkä halunnut ottaa sitä riskiä. Aurinko helli mätsäriväkeä ja oli todella upea ilma olla valokuvaamassa suloisia koiria! Niin harvoin enään tulee lähdettyä pelkän kameran kanssa liikkeelle, kun niin moneen tapahtumaan tulee itse osallistuttua. Oliverkin otti hyvin turisteilun ja kovasti kannatti tuttuja. Joitakin jo fiksattuja mätsärikuvia löytyy TÄÄLTÄ. Ja niinkuin arvelin, jouduimme lähteä ennen pienien aikuisten sijoituksia, joten ihan hyvä etten osallistunut tälläkertaa. 


Nyt kalenterimme näyttääkin hieman tyhjemmältä. Seuraava koitos on tokokoe Kaustisella, iiks!

2 kommenttia:

  1. Mistä te tuommoisen 4h ruusukkeen olette saanet?? Itse sain koirani Josen kanssa sellaisen 4h koirakerhosta ja se oli sininen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatiin se Halsua mätsäristä :) Se on kyllä hieno!

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)