tiistai 15. lokakuuta 2013

Ruoka-asiaa part. 4

Elokuun lopulla sain sähköpostia Hau-Hau Championin edustajalta. Hän oli löytänyt ja lukenut blogiamme ja kyseli olisinko halukas testaamaan uutta Hau-Hau Championin Super Premium koiranruokaa. Vilkaisin hieman kyseisen ruuan sisältöä, joka vaikutti aikalailla samanlaiselta kun meillä nyt syötävä Profine. Otin siis ilomielin ruokanäytteen Hau-Haulta vastaan. Pian postista saapuikin sitten Super Premium koiranruokaa kaksi 1,5kg:n pussia, makuina kana-peruna sekä lohi-peruna.


Hau-Hau:n sivuilla sanotaa seuraavaa Super Premium kana-peruna ruuasta:

"Tämä uutuus ruoka on suunniteltu erityisesti suomalaisille koirille. Resepti on kehitetty uusimpien koiran ruokintaa ja ravitsemusta koskevien tieteellisten tutkimusten mukaisesti. Täysravinto sisältää useita ainesosia, jotka tukevat immuunijärjestelmää, ruoansulatusta ja terveyttä yleensä, kuten lohiöljyä , tyrniä , yucca-uutetta sekä orgaanista sinkkiä ja kuparia" Lähdimme nyt ensin kokeilemaan tuota kana-perunaa. Eri ruokia kokeillessa Oliver on aina aluksi ihmetellyt ja hetken karttanut uutta nappulaa. Tälläkertaa se ei huomannut eroa vaan hotki ruokansa normaaliin tapaan. Ruoka on maistunut hyvin ja maha on pysynyt kunnossa. Jätöksiä tulee edelleen normaaleja määriä. Tämä kana-peruna on ainakin hyvin sopinut Oliverille. Tarkempaa infoa tästä ruuasta löytyy täältä

On hienoa, että näin hyvää suomalaista koiranruokaa saa nyt marketeistakin. Voisin hyvin kuvitellani joskus tätä ruokaa ostavani. Seuraavaksi kokeilemme tuota lohi-perunaa, kun tämä pussi on syötetty loppuun. Lisäksi luvassa on arvonta tähän ruokaan liittyen lukijoillemme, joten pysykää kuulolla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)