keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kesän mätsäriavaus

Viime viikolla, 18.päivä oli aika avata kesän mätsärikausi Himangalla. Kasper ei vielä varoajan vuoksi päässyt mukaan, joten lähdimme koittamaan onneamme Oliverin kanssa. Viime mätsärimme taisikin olla  ihan alkuvuodesta. Paikalla oli mukavasti tuttuja ja kehien odottelu menikin kuulumisia vaihtaen ja hieman ravauskuvioita muistellen. Yllätyin Oliverin malttamattomuudesta tehdä, se ei juuri koskaan vaadi, että "nyt tehdään". Toisin oli nyt kun herra laittoin itkuksi jos minä jäin vähänkään suustani kiinni tuttujen kanssa. 

Mätsärissä oli vain yksi tuomari, joten pennut oli odoteltava ennen pienten aikuisten alkamista. Enkä enään edes muista minkälainen koira meillä oli parina... Sen muistan ja siitä ilahduin hurjasti, millä innolla Oliver teki ja esiintyi kehässä! Se ihan ryntäsi seisomaan ylväästi, jaksoi mahtavasti ja ravasi puhtaasti ja iloisesti. Pöydällä se vähän jännitti, mutta ahaa elämyksen antoi myös tuomarin kommentti "sua vähän jännittää nyt pöydällä, mutta sä luotat, että mamma antaa sulle nakkia", ja niinhän se on. Saimme punaisen nauhan ja jatkoimme nauhakehään, jossa koiria oli kuusi koiraa. 

(c) Himangan mätsärin sivulta // BIS-kehä

Kehä oli iso ja tilaa kunnon ravaamiselle oli. Oliver jaksoi loppuun asti vetää uskomattomalla draivilla ja olin niin ylpeä! Mikä ihana tunne nähdä kun koira nauttii noin paljon! Sen näki myös tuomari, joka sijoitti meidän PUN 1:siksi kommentilla "loistavaa yhteistyötä". BIS-kehässä vähän lisää seisomista ja Oliverille nakit maistuivat! PUN1 BIS2, ja enkä voisi olla enempää ylpeempi tuosta miekkosesta! Toivottavasti tätä tekemisen paloa löytyy vielä paljon paljon lisää!

Ensi viikolla Kasper tekee mätsäri debyyttinsä Kokkolassa. Odotan innolla mitä siitäkin mahtaa tulla.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)