tiistai 5. heinäkuuta 2011

Ei kotikenttäetua

Lauantaina olikin sitten Kokkolan kv näyttely. Ilma onneksi suosi, eikä ukkosia ja vesisadetta näkynyt. Shelttejä paikalle oli ilmottu vaan 38 kappaletta. AVO uroksissa niitä oli vaan neljä! Tämä ei kumminkaan menestystä tuonut, sillä olihan se jo tiedossa, ettei ruotsalaiset tuomarit Oliverista tykkää. Neljästä AVO uroksesta kolme sai H:n ja yksi ERI:n ilman SA:ta. Oliver esiintyi muuten hyvin, mutta alkoi pomppia liikkeissä eikä oikein tiheällä nurmikolla pysynyt mun vaihdissa. Siitä sitten tulikin maininta arvosteluun. Erittäin iloinen olin siitä, ettei tuomari mitannut Oliveria, niinkuin hän mittasi monta ison näköistä urosta. Se ei siis näyttänyt isolta hänen silmäänsä, niinkuin pelkäsin!

"pitäisi olla parempi linjautunut, liian neliömäisesti rakentunut, kiilan muotoinen pää, pitäisi olla enemmän yhdensuuntaisuutta päässä, hyvin asettuneet pienet korvat, lyhyt kaula, tarvitsee enemmän kehoa, takaosa huonosti kulmautunut, liikkuu lyhyin hyppelevin askelin, hyvä turkinlaatu, mukava luonne.

AVO-HKiitos Astalle kuvien otosta!
Näin tälläkertaa. Pitääkin nyt treenata liikkeitä enemmän nurmikolla, ettei herra sitten kahden viikon päästä Oulussa hyppelehdi. Ilmosin sen myös Kokkolan ryhmikseen elokuussa. Sitten vielä suunnitelmissa olisi Jyväskylän näyttelyt... mutta siitä enemmän sitten kun saadaan asioille enemmän tolkkua.


PS. Jo 27 lukijaa! Olen aivan hämilläni ja todella iloinen! ^__^ Oikein hyvää kesänjatkoja teille kaikille!

1 kommentti:

  1. Näyttää tosi hienolta noi Oliverin jalkakarvat (kuulostipas tyhmältä :'D) kun ne on tommoset tiheet ja tasaset! :)
    Mahtavat kulmaukset tossa seisotuskuvassa. Tuomari olis varmaan toivonut notkoselkää

    Ohhoh, teillä noita lukijoita riittää :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)