lauantai 30. heinäkuuta 2011

Mätsäriä kotikulmilla

Tänään järjestettiin juhlamätsäri täällä Kokkolassa ja tietysti mekin lähdimme sinne. Mätsäreissä tavattiin taas tuttuja: Asta ja Seri sekä Hanna ja Lara. On kyllä mukavaa kun odottelun lomassa voi vaihtaa kuulumisia ja nähdä koirakavereita!

Koirat oli jaettu uroksiin ja narttuihin. Eniten kuitenkin oli pentuja joiden arvostelussa menikin se pisin aika. Pian kumminkin oli meidän vuoromme painua kehään, parinamme (muistaakseni?) nöffi. Huomasin jo ennen kehään menoa, että Oliver vähän pelkää tuulessa kovaa liehuvia kehänauhoja, mutta ihmeekseni se kumminkin seisoi liikkumatta ja liikkeetkin menivät kivasti. Saimme punaisen nauhan.

Punaisten nauhakehässä oli monta hienoa koiraa. Tuomari onneksi jakoi meidät pieniin ja isoihin, ja liikkuminen oli helpompaa. Yllätykseksi meidät valittiin viimeisenä, eli PUN1.

Sitten olikin leidien vuoro. Kummatkin Seri ja Lara saivat punaisen nauhan. Nauhakehässä Lara sijoitettiin ensimmäiseksi ja Seri putosi viime metreillä.

BIS-kehässä oli kova taso ja voitoin vein upealla esiintymisellään Lara. Ei kyllä huonolle hävitty, oltiin sitten BIS2:sia! Onnea vielä voitosta Hannalle ja Laralle! n__n

PUN1 BIS2

6 kommenttia:

 1. Onnea! :) Onko tuo Best Friend Gearin juttu pelastusliivi? Mukavan näköiset palkinnot

  VastaaPoista
 2. Joo, se on pelastuliivi. :) Mutta se on isolle koiralle, 40-60kg.

  VastaaPoista
 3. Onnea viälä, aika hyvin ku Oliver voitti urokset ja Lara nartut! :) Ja oli tosi kiva nähärä teitä.
  Ei Oliver ainakaa hukkuis ku laittasit ton pelastusliivin sille..

  VastaaPoista
 4. Taas tota koiranmakkaraa :'''D
  Montako pötköö teillä on jo kaapissa?
  Luna raukka joutuu ahkeroimaan :D

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon onnea hienosta menestyksestä. Oliko paljonkin koiria paikalla? Mekin ensin meinattiin tulla sinne, mutta en oikein välitä mätsäreistä, joissa urokset ja nartut ovat omina luokkina.

  VastaaPoista
 6. Oli siellä koiria aika paljon, suurinosa pentuja. Uroksissa taisi olla lähemmän 20 kpl. Semmonen että mukavan ripeesti meni ja tuomarista tykkäsin todella paljon.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)