maanantai 25. heinäkuuta 2011

Trio kokoontuu jälleen!

Keskiviikkona suuntasimme Astan ja Serin kanssa Pietarsaareen Jaakonpäivä mätsäriin. Paikalle oli saapunut PALJON koiria ja tummat pilvet kerääntyivät paikan ylle. Samaan mätsäriin olivat myös tulleet Sanna ja Taavi! Saatiin taas sheltti-seri-sheltti trio kokoon!

Juuri ennen kehien alkamista alkoi tietenkin satamaan... Siellä me sitten seisoimme vesisateessa, turhan tutulta alkaa vaikuttamaan.. Ensin jännäsimme Taavin ja Sannan JH kehää. Hienosti se menikin ja JH2 sieltä napsahti! Sitten jatkoimme pienten koirien vuoron alkamista. Sade onneksi hellitti ja pääsimme auringon saattelemana kehään.

Oliver taisi olla väsynyt ja nälissää jo ohi menneen ripulin takia ja näin ollen erittäin kiinnostunut nakinpalasista. Se esiintyi taas niin mallikkaasti, eikä välittänyt tuomarista tai parista. Meidän ihmeeksemme tuomari ei ottanutkaan meitä pöydälle vaan pitkän harkinnan jälkeen ojensi meille punaisen nauhan. Nauhakehässä tuomari pudotti ens alkuun kaikki sheltit, ei siis ollut meidän päivä vaikka hienosti Oliver esiintyikin. Tyytyväinen olin! :)

Sitten kuvia!


Taavi - JH2 , SIN ei sij.
Seri - SIN4

2v 1kk - PUN ei sij.
sheltti-seri-sheltti
hmph?

1 kommentti:

  1. Voi näitä ihanuuksia..... :)

    http://pyrysekarotuinen.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)