lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kasperilla naksuttaa

Kasperin kanssa ollaan tälläviikolla tutustuttu klikkerin ihmeelliseen maailmaan, eli toisin sanoin: aloitettu klikkeriin ehdollistaminen. Aluksi ääni oli hieman jännä, mutta nyt on tainnut alkaa mennä oppi perille. Klikkerinä toimii edelleen kaverilta kuusi vuotta sitten "perintönä" saatu ihanuus, tuntuu kurjalta edes ajatella uuden ostoa. 
Olen naksutellut iltanappulat Kasperille. On muuten todella hyvä aktivointi harjoitus, kun pentu joutuu noin "metsästämään" omat sapuskansa! Otin yhden kerran videolle, ja tarkennus on kyllä vähän niin ja näin... mutta kyllä siitä selvän saa. Kasper on oppinut jo istumaan käskystä. Lisäksi se odottaa todella hienosti ruokakupin edessä, että saa luvan alkaa syömään. Myös maahanmenoa ollaan treenattu. Luoksetulo tuntuu olevan hyvällä mallilla. Joka kerta pikkumies ei edes halua palkaksi namia, vaan kehut ja rapsutuksen ovat paljon kivempiä!

Kasper on saanut, jo lähipiirissä vakiintuneen, lempinimen: Vieteri. Tämä kuvastaa pikkumiestä todella hyvin. Pikkuinen pomppiva pakkaus, joka ei pelkää ketään eikä mitään. Lenkeillä se olisi heti menossa tervehtimään kaikkia ja kaikkea, kuinka reipas pentu se onkaan 
PS. Vielä on aikaa osallistua Hau Hau Champion arvontaan!

5 kommenttia:

 1. Täällä toiveena saada postaus, jossa selität ihan täysin auki esim. juuri tuon naksutin koulutuksen periaatteen, tarkoituksen ja tuloksen. Omien koirien kanssa kuvatut selvennys materiaalit siihen vielä päälle, niin olisi aika hieno postaus siinä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään korvan taakse! En itsekkään mikään mestari ole, mutta voisin kuvata jotain selvennykseksi :)

   Poista
 2. Olen haastanut sinut 11 asiaa-haasteeseen! Käy katsomassa haaste http://shetlanninlammaskoirasanni.blogspot.fi/?zx=56cddf372ef46c43

  VastaaPoista
 3. voihan vieteri <3 mulla tuli hassusti sitä hieman ikävä.. hih

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)