tiistai 1. huhtikuuta 2014

Odottavan aika on pitkä..

Pahoitteluni blogihiljaisuudesta ja "linkitä blogisi"- arvostelujen puuttumisesta. Hienoja uusia tuttavuuksia tuli monta blogeissa ja niitä olen innolla käynyt läpi. Vielä arvostelupostaus on kesken, mutta lupaan sen kyllä vielä julkaistavan! Nyt on ollut vaan aivan liian kiireistä töiden ja.... pennun odotuksen merkeissä, etten ole kunnolla saanut ajatuksiani kasaan. Ymmärrätte varmaan?

Tänään tuli ilmoitettua Oliver tokokokeeseen sen viimeisen ykkösen toivossa.. 1.5 olisi rally-tokokisat Kalajoella ja 3.5 tokokoe Kaustisella. Mielenkiintoinen alkukuu tiedossa! Treeneissä Oliver meni ainakin kivasti rallyä ja tokosta en aijo ottaa ressiä. Nytkin seuran omaan möllitokoon sunnuntaina menen töihin, joten meidän suoritusta siellä ei nähdä.

Tähän pennun odotukseen kuuluu luonnollisesti tavaroiden ostaminen... vaikka vannoin, etten mitään osta kun kaikkea jo entuudestaan on... piti kuitenkin tilata samanlainen Hurtan LC nahkatalutin kuin Oliverillakin. Niiden valmistaminen kun on lopetettu, pitää olla nopea. Myös Rukkan panta tuli ostettua ja penturuokaa tilattua, mutta siihen se on onneksi jäänyt. Enään peti on hankkimatta. Perjantaina pentusilla on vuorossa silmäpeilaus ja terveystarkastus, lauantaina pentutestaus. Niitä odotellessa!


4 kommenttia:

  1. Voi pientä <3 onhan matot kerätty pois ;)

    VastaaPoista
  2. Voi että, ihana pentu! Munkaan ei pitänyt Luigille mitään uutta ostaa, koska kaikkea oli jo, mutta yhtäkkiä meillä oli monta pantaa ja hihnaa lisää. :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)