perjantai 18. huhtikuuta 2014

Linkitä blogisi - kolmen kärki

Kiitos kaikille bloginsa linkittäneille, niitä tulikin lähemmän kolmekymmentä kappaletta. Osaa olinkin jo lukenut aikaisemmin, mutta myös uusia tuttuvuuksia sattui eteen. Tässä tulevat kolme tälläkertaa eniten mieleeni ollutta blogia, jotka olivat myös minulle uusia tuttuvuuksia. Eivät ole paremmuus järjestyksessä:Blogi kertoo chihuahua uros Xidon elämästä ja harrastuksista, jotka ovat todella monipuoliset. Erityisesti rally-tokoilupostauksia kuvineen sekä videoineen on ollut mukava lukea! Blogin ulkoasu on selkeä, kirjoitustyyli mukavan mukaansa tempaisevaa ja päivityksiä tulee säännöllisin väliajoin. Erityisen paljon on lämmittänyt mieltä lukea näin harrastusaktiivisen chihuahuan elämästä. Jään innolla odottaamaan kuinka pitkälle tämä, vielä nuori koira, pääsee harrastusrintamalla!
Tämä todella, todella kaunis ja lukemaan houkutteleva blogi kertoo valkoisen ruotsinhirvikoira Nyytin kuulumisia kauniiden kuvien kera. Erityisesti tykästyin juurikin näihin hienoihin ja laadukkaisiin kuviin. Blogin teksti on selkeää ja helppolukuista. Kirjoittajalla on selkeät mielipiteet, jotka hän tuo blogissaan hyvin ja esille. Blogissa tulee hyvässä suhteessa niin asiapostauksia, kuin vähän keveämpiäkin postauksia esimerkisi kuulumisista. Kaunis ulkoasu houkuttelee lukemaan! Jään ehdottomasti lukemaan!
En ole kissaihminen, enkä ole kissablogeja siis lukenut, mutta tässä oli jotakin mikä sai mielenkiinnon heräämään. Blogin ulkoasu on ja etenkin banneri on kaunis ja blogin nimi mielenkiintoinen. Blogissa oli paljon tekstiä mm kissanäyttelyistä, joita tykkäsin kovasti lukea. Blogissa on kauniita ja laadukkaita kuvia kauniista kissoista ja teksti  selkeää ja helppolukuista. Liityin lukijaksi, erityisesti kauniiden kuvien takia!

4 kommenttia:

 1. Vau..kiitos kovasti. Kiva, että tykkäät :)

  VastaaPoista
 2. Oi, olipa iloinen yllätys nähdä meidän blogi mainittuna, kiitos hirmuisesti! :))

  VastaaPoista
 3. Blogissani ois sulle haaste!

  http://kultatassut.blogspot.fi/2014/04/11-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Vau - ihana yllätys että joku meidän kissablogista tykkää! ;) Viimeaikoina näyttelyjutut ovat tosiaan olleet pinnalla, kun näyttelyissä on aikalailla pyöritty (tosin niiltä osin kesä tuleekin olemaan hiljaisempaa ja syksykin todennäköisesti, kun ollaan pentupuuhien parissa). Ulkoasusta olen pyrkinyt saamaan vähäisillä taidoillani omaa silmääni miellyttävän - mahtavaa että miellyttää jonkun muunkin silmää! Kiitokset!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)