maanantai 15. elokuuta 2011

Vieraita tulee kylään! 1/3

Lauantaina herättiin innokkaissa tunnelmissa. Sanna ja Taavi saapuisivat bussilla klo 13 kyläilemään ensimmäistä kertaa meille! Laittelin paikkoja kuntoon ja Oliver melkeimpä kuin tylsistyneenä seuraili tekemisiäni. Vähän ennen yhtä lähdimme linkka-asemalle, joka näkyy ihan olkkarin ikkunasta.

Pojat laittoivat heti leikiksi kun näkivät toisensa. Koita siinä sitten kävellä nätisti kun kaksi jätkää syöksyilee sinne ja tänne.. Kotiin päästiin pienen pissatuskierroksen jälkeen. Saimme Sannalta ja Taavilta tuliaisiksi aivan ihanan leffahenkisen peltirasian, joka sisälsi Sannan itse tekemiä keksejä! Oliver sai hammasluita ja myös jokaista hamsua oli muistettu pienillä luuhammasharjoilla! SUURI kiitos, ei edelleenkään olisi tarvinnut mitään laittaa n__n


Ei mennyt sitten kauaakaan kun Oliverilta meni jo hermo innokkaaseen Taaviin. Ei muuten, mutta Oliver ei yhtään tykännyt kun Taavi sitä tassullaan törkkäili. Iso pikkuherra näytti hampaita ja vaikutti erittäin loukkaantuneelta. Se olisi vain halunnut leikkiä Taavin kanssa kaikilla leluillaan.


Pojat sopeutuivat toisiinsa nopeasti pienessä kaksiossa, joten päätimme lähteä kaupassa käymään pikaisesti. Mitään kummallista ei ollut siinä ajassa käynyt, joten suuntasimme takapihalle vähän treenailemaan ja lenkille.

Pian kello läheni jo seitsemää ja oli luvassa koirien tassujen pesut. Pesin ensin Oliverin, joka tapansa mukaan murjotti suihkussa. Oliverin jälkeen oli Taavin vuoro ja lopulta molemmilla oli sädehtivät kintut. Kuivausta ja asettelua ja pian pojat olivatkin valmiina huomiseen näyttelyyn. Nukkuminen tyrmättiin heti. Lähtö olisi pikajunalla klo 02.05 kohti Tikkurilaa.... se onkin jo ihan oma tarinansa, joten palatkaamme siihen toiste!

To be continued..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)