maanantai 29. elokuuta 2011

Valmiina pimeään syksyyn

Ajattelin tehdä vähän tällaisen teema aiheisen tarvikepostauksen aiheena "Syksy". Tälläkertaa vuorossa ovat heijastin kamppeet ja muut pimeään ja märkään liittyvät tavarat.


Ostin tänään tuollaisen Best Friend Gearin vilkkuvalon Oliverin pantaan laitettavaksi, silloin kun oikein pimeää tulee. Varsinkin maalla, kun valoja ei ole joka tien nurkassa, on tuo varmasti hyvä ja antaa koiralle näkyvyyttä. Autot näkevät meidät sitten kaukaakin. Valo vilkkuu kolmeana eri värinä nopeaan tahtiin.


Tässä Oliver esittelee Hurtta huomioliiviään. Liivin koko on 35 ja juuri passeli.


Ja tässä vesisateille Hurtan sininen sadetakki. Tämäkin on ollut käytössä jo monet kerrat. Koko on 36.


Tämä onkin sitten ainut pannoistamme, jossa on heijastinta. Tämä Cara-panta on ehdottomasti yksi suosikeistani. Tykkään niin noista pinguista! :)


Nämä Hurtan nahkavaljaat ostettiin kun Oliver taisi olla puolen vuoden ikäinen. Silloin ne oli pikkuisen isot, mutta kun Oliver kasvoi ne osoittautuivat juuri oikean kokoisiksi. Todella hyvässä kunnossa ne on pysyneet, vaikka ovat olleet mukana vaikka ja missä. Kannatti siis silloin heti ostaa vähän kalliimmat ja laadukkaat valjaat. Noista heijastimista ei kyllä enään ole hyötyä, koska Oliverin karvat peittää ne täysin :D

Muistakaahan tekin näkyä nyt tulevilla syyspimeillä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)