tiistai 15. tammikuuta 2013

Kuvakisan satoa ja voittaja

Kiitos kaikille kuvakisaan osallistuneille! Oli kiva huomata miten eri vuodenajat tulivat esiin näistä kuvista. Niistä saisi todella kivan seinäkalenterin! :D Aiheenahan oli kuva nimikkeellä "sinun ja lemmikkisi suhde". Tämmöisiä kuvia saapui ja minä ainakin tulin iloiseksi näitä katsellessani! 

http://sylirotta.blogspot.fi/
http://tavoitteenataydellisyys.blogspot.fi/
http://uunpennut.blogspot.fi/
http://rudolfthesuperdog.blogspot.fi/
http://myynmaailma.blogspot.fi/
http://bellalabbis.blogspot.fi/

Nyt sitten olisi aika julistaa voittaja. Voittaja saa palkinnoksi 5€ :n lahjakortin Mustiin&Mirriin. Jokaisessa kuvassa oli hyvät puolensa, mutta tunnelmaltaa ja upealta maisemaltaan voittajaksi tälläkertaa valitsin Iida S:n kuvan, jossa koira ja omistaja istuvat laiturin nokassa. Kun tätä kuvaa katsoi, pystyi melkein itsekin näkemään tuon hetken ja parivaljakon suhteen ihan livenä. Tykkäsin paljon! Joten onneksi olkoon Iidalle! Laitahan sähköpostilla osoitteesi tulemaan niin saadaan palkinto matkaan :) Kiitos vielä kaikille osallistuneille, kuvanne olivat upeita!

2 kommenttia:

 1. Olipa kiva yllätys, kiitos kovasti! :) Yhdeksän vuotta ollaan Bellan kanssa kasvettu yhdessä, yli puolet omasta elämästäni. Tunnetaan kyllä toisemme kuin omat taskumme, ja suhde on hyvinkin tiivis.

  Hurjan hienoja ovat kyllä kaikki kuvat! Laitan osoitteen tulemaan. :)

  http://bellalabbis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Laiturikuva on aivan mahtava tunnelmaltaan! Ehdoton lempparini, oikeaan osoitteeseen meni voitto :)

  Inhottava kun CC'llä ei ole mittoja noille tuotteilleen (mökit yms.), mutta tietääpähän ainankin ettei kannata tuota kerrostaloa meille hommata. Noita kaltereita mietinkin, mutta tuo tunneli oli jotenkin niiiiiiin sympaattinen :D Mutta eisiinä, hintansahan puolesta tuo oli aika kallis, varsinkin kun kaikki extrahömpät oli muovisia.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)