torstai 31. tammikuuta 2013

Se onkin mallista kiinni

Viime sunnuntaina olimme taas tokotreeneissä. Jännitin kovasti koko tilannetta, koska muita koiria ei oltu sitten sen päällekäymisen jälkeen kunnolla tavattu.. Onneksi jännitin turhaan, eikä Oliver ollut moksiskaan treenikavereistaan. Ehkei se enään muista koko koiraa, toivotaan.

Itselläni ei ollut noutokapulaa treeneissä mukana, joten lainasin seuran omaa ja alettiin tehdä pitkästä aikaa noutoa. Viimeksihän oltiin siinä pisteessä, että Oliver piti noutokapulaa suussaan ja otti sen kanssa muutaman askeleen. Nyt heitin kapulan metrin päähän ja pyysin Oliveria hakemaan sen.. ja se haki! Otti hyvin sen suuhunsa ja toi sen mulle! Mitä ihmettä, tämän kapulan se sitten suostuu noutamaan ilman sen kummenpia treenauksia..


Kotiin  päästyäni klikkailin heti BERRA STOREEN ja tilasin puisen ohjatun noudon kapulan. Samalla tilasin merkkikartioita, ajatellen että niillä voi treenata rallyn spriraalia, tokon ruutua ja erilaisia kiertoja. Tänään sainkin jo hakea paketin kotiin ja halusin heti testata noutaako Oliver tämänkin kapulan. Pikkuisen treenattiin ja uskalsin kokeilla jo koko liikettä. Ja näin hyvin se lähti jo menemään!


Tuota kun katsoo, on hankala uskoa, että vielä puolivuotta sitten olin aivan siinä uskossa ettei meistä koskaan tule olemaan avoimeen luokkaa, koska me ei osata noutaa! Mitä tästä taas opimme.. "se ei ole este, se on vain hidaste", "hiljaa hyvä tulee" , treenausta treenausta.

1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu! :) http://nettastage.blogspot.fi/2013/02/vuoden-eka-haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)