torstai 3. tammikuuta 2013

Synttäreitä ja kuvakilpailu!

Sunnuntaina blogimme täyttää huikeat 2 vuotta! En olisi koskaan uskonut, että tämä päivä vielä koittaa ja näin paljon saamme lukijoita! Kiitos siitä kuuluu teille lukijamme! On myös muita aiheita juhlaan. Allekirjoittanut täytti eilen 23 v. ja osti itselleen syntymäpäivälahjaksi uuden kameran (jeij!) Tämän myötä myös lupaan myös kuvien täyteisiä postauksia tästä eteenpäin! .. kunhan ensin opin käyttämään sitä kunnolla.

Selailin hieman tilastoja ja mm. tällaista on kahden vuoden aikana blogissamme tapahtunut:

Sivujen katselujen koko historia: 13 565 kpl
Seuraajat:  64 kpl
Eniten katseluja saanut teksti: Kuvakisa äänestys alkakoon! (789 krt)
Eniten katseltu sivu: Shandy's Oliver Twist (819 krt)
Yleisimmät haun aivainsanat: shetlanninlammaskoira oliver (130 krt), mr twist (56 krt)

Ja hienot uutiset senkun jatkuu. Sain meidät vihdoin ilmoitettua parin viikon päästä olevaan tokokokeeseen Kannukseen. Toivotaan nyt vielä, että saataisiin paikka... mutta oon kyllä jo ylpeä siitä, että uskalsin vihdoin ilmoittautua! Alokasluokka, täältä tullaan eikä huonommin voi mennä kuin viimekerralla, eihän?Koska päivän sana on ehdottomasti valokuvaus, niin laitetaampa pikkuinen kilpailu taas pystyyn blogin synttäreiden kunniaksi! Muistaakseni viime blogin synttäreinä kyselin teiltä lukijat eläinaiheisia muistojanne. Nostetaampa nyt hieman tasoa.. 

Nyt kaipaan valokuvaa, joka jollain tavalla kuvastaa sinun ja lemmikkisi välistä suhdetta. Tähän saavat osallistua kaikenlaiset lemmikit koirista, hamstereihin, hevosiin ja kultakaloihin, riittää kunhan olet blogimme lukija! Ja nyt saa ja pitääkin käyttää mielikuvitusta! Ja antakaa kuvan puhua puolestaan, ei mitään kirjoituksia tai puhekuplia kuviin kiitos. Kuva saa olla ottettu vaikka kännykän kameralla, kunhan vaan idea tulee esiin!  Julkistan kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat blogissamme. 

Kuvat osoitteeseen  windi _ 90 (at) hotmail . com. Aikaa kuvien lähettämiseen on vain 12.1.2013 klo 21 asti, eli nyt kaikki äkkiä kuvailemaan! Palkitsen mielestäni parhaimmalla tavalla toteutetun, mielikuvitukseellisimman ja taiteellisimman kuvan pienellä yllätyslahjalla! Ehkä lahjakorttia, ehkä herkkuja ja leluja.. Ja PSST... käykäähän antamassa äänenne postaustoiveestanne ---->

7 kommenttia:

 1. Yritän päästä kuvaamaan tokoiluja jälleen kerran, kun Kajaanin reissu jää väliin.

  VastaaPoista
 2. Hei onnea! :) Minkä kameran hankit?

  VastaaPoista
 3. Saako osallistua yhdellä vai monella kuvalla? Sitä ei lukenut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain yhdellä kuvalla, että jokaisella on yhtä isot mahdollisuudet voittaa :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)