sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Turpiin tuli agimölleissä...

Ajattelin, että nyt jos ei koskaan kaipaamme Olin kanssa hieman piristystä elämään, joten pakkasimme kamat ja ukon autoon ja lähdimme agimölleilemään hyppyradan muodossa. Siitä onkin jo _kauan_ kun viimeksi ollaan kokaista rataa tehty, oiskohan viime kesänä? Mutta nyt olikin tarkoitus lähteä pitämään hauskaa kahdestaan.

Ensimmäinen startti meni ihan kunnolla molemmilta siihen "jaaa mitä tässä nyt pitikään tehdä!" :D Loppua kohden paremmin ja maaliin päästiin kera 10 virhepisteen. Nuo virheet tulivat esteiden väärältä puolelta hyppäämisestä. Jäimme odottelemaan lisästarttia.

Koska minejä ei hyppyradalla ollut ollenkaan, saimme pian mennä uudestaan. Nyt ajattelin keskittyä siihen, että Oliver hyppäisi sieltä oikealta puolelta esteen yli :D Nyt sekä ohjaajalla, että koiralla oli jonkunlainen kuva siitä, mitä pitää tehdä ja pääsimme maaliin nollatuloksella! Olimme molemmat niin iloisia hyvin menneestä radasta. Jäimme hallin reunalle odottelemaan tuloksia ja katselemaan muiden suorituksia.

toka startti, 0 vp.

Maksikoirien ollessa vuorossa Oliver istui kiltisti mun edessä ja tapitti, joskos herkkua vähän liikenisi nälkäiselle suorittajalle. Eräs maksikoira oli juuri tehnyt virheettömän radan ja tuli pois kehästä hihnassa. Sitten aivan varoittamatta sen tullessa Oliverin kohdalle, se hyökkäsi takaapäin Olin niskaan kiinni! Minä heti aloin repimään sitä irti Oliverista.. Kaikki tapahtui niin äkkiä ja sain Oliverin irti tuon koiran hampaista.. Oli kyllä yritti puolustaa itseään ja vielä lopuksi murisi ilkeästi koiralle, joka omistajineen äkkiä livahti ulos hallista..

Kiitos Oliverin pitkien karvojen, näkyviltä vammoilta vältyttiin. Paikalla oli myös ystävällisiä ihmisiä koirineen, joita Oliver sai heti tapahtuneen jälkeen tervehtiä. Näin ikävä tapaus saatiin pian pois mielestä.. Toivon vain, ettei Oliverille jää tästä minkäänlaisia henkisiä ongelmia isoja koiria, koiratapahtumia tai muuta kohtaan.. Onneksi tuo minun pikku shelttini onkin sieltä kovemmasta päästä, joten olen toiveikas.

Tuloksissa olimme medien 2/2 ja 0 vp. :)

1 kommentti:

  1. oi vitsi olisin tullut kyllä Wandankans tuonne käymään, jos oltas vaan tiedetty. Hyvinhän teillä meni, toivotaan ettei jää mitään traumoja tuosta päällekäymisestä!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)