keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kokkailua


Nyt vihdoin uskallan sanoa, että ollaan taas kerran selvitty ruikkukierteestä ja normaali arkiruoka palaa Oliverin elämään. Niinhän siinä sitten kävi, että kaiken hyvän lisäksi Oliverin maha meni vielä ruikulle rokotusepisodin päätteeksi.. valitettavasti..

Viime viikolla ajattelin aikani kuluksi väsätä pakkaseen hieman Yrjölän puuroa. Tein sen tällä ohjeella , pikkuisen soveltaen. Lisäsin puuron joukkoon valkosipulia ja hieman jauhelihaa makua antamaan.  Porkkanaa raastoin kolmisen kappaletta ja lisäsin ne puuroon ennen paistoa, jolloin ne kypsyivät uunissa. 

Yön yli vedessä lionneet puurojyväset
Puuro valmiina uuniin

Itse puuroa sain paistaa uunissa hieman yli kaksi tuntia ja voi, että siitä tulee hyvä tuoksu! Melkein voisi itsekkin samaa ruokaa syödä. Oliverkin tykkäsi todella paljon. Muistaakseni viimeksi kun tätä tein, se ei maistunut näin hyvin. Seuraavana päivänä tein vielä toisen samanlaisen pellillisen, jonka laitoin pakkaseen. Saa sieltä käsin sitten syödä helposti pois. 

Valmista puuroa
Oliverin annos
Itse valmiin ja jäähtyneen Yrjölän puuron sekaan laitoin naudan jauhelihaa raakana sekä auringonkukkaöljyä. Lisäksi tuohon sekaan ja helppo piilottaa maitohappojauhetta, joten sitäkin siihen laitoin. 

Eikuin Bon Apetit!

ps. tervetuloa uusille lukijoillemme! n__n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)