torstai 23. toukokuuta 2013

Lämpimät kuulumisetMikään ei ole sen ihanampaa kuin tämä lämpö, joka on hellinyt meitä jo niin monta päivää! Tultiin sunnuntaina taas vähäksi aikaa tänne Vähäkyröön, koska allekirjoittaneella oli opinnäytetyön esitys ym. siihen liittyvää ohjelmaa. Nyt voinkin ilokseni julistaa, että ohi on! Opinnäytetyö tehty, esitetty ja opponoitu, vihdoin! Kalenterimme on täyttynyt monista menoista, joihin kumminkin pääsemme emännän työvuorojen salliessa. Kesätyöt alkavatkin heti ensi viikolla. 


Talon vahti

Ollaan nautittu oikein kunnolla Oliverin kanssa tästä lämmöstä, maalaiselämästä ja fasaanien paimentamisesta. Täällä kun on niin helppo lähteä ulos. Oliver on tykännyt kovasti kun saa olla vapaana pihalla. Se hyvin tiedostaa tontin rajat ja sen takia uskallan pitää sitä tässä pihassa vapaana. Mumman kanssa ulkona ollessaan Oliver on kuitenkin narussa kaiken varalta. Oveakin ollaan (vahtivan silmän alla) uskallettu pitää auki ja Oliver on kiltisti vain tuijotellut sieltä pihan menoa. 


Yksi ilta otin (Oliverin niin kamalan paljon rakastaman) Furminaattorin esiin ja aloitin karvan vähennys operaation. Ja kyllähän sitä taas lähti pussillinen. Enemmänkin olisi varmaan lähtenyt jos vaan olisi jaksanut harjata. Mutta kun yks herra näyttää niin vihaisesti kokoajan hampaitaan Furmikselle, niin päätin jättää tämän kynintä kerran tähän. 


Kynimisen jälkeen - viikkoa vaille 4 v.

Kuvia on tullut otettua kännykällä, koska järkkärin jätin tälläkertaa kotiin. Eiväthän ne laadullisesti vedä vertoja järkkärikuviin, mutta ihania muistoja ne kuitenkin ovat. Videotan Oliverin halvoista huveista on, mutta se jää nähtäväksi seuraavaan kertaa, kun olen paremman nettiyhteyden ääressä. 
Näiden kesäisten kuvien myötä haluamme toivottaa kaikille oikein ihanaa viikonloppua! 


3 kommenttia:

  1. Oikein hyvin toimivat nuo kännykkäkuvat tässä käyttötarkoituksessa. :) Ei niitä puhelinkuviksi arvaisi, jos et sanoisi.

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita maisemia! Olisipa ihanaa jos Sennikin pysyisi irti ja saisi olla vapaana.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)