tiistai 26. elokuuta 2014

Sunnuntai on treenipäivä!

Vuorotyössä on se hyvä puoli, että pyhiä lukuunottamatta, paras vuoro on sunnuntai-ilta. Se myös tarkoittaa sitä, ettei juuri se vuoro osu kohdalle kovin usein, mikä taas meinaa sitä, että sunnuntai-illat jää vapaiksi koiraharrastuksiin! Kesäkaudella meillä on ollut klo 17-18 Kasperin pentukoulu, jonka jälkeen klo 18-19 Oliverin rally-tokotreenit. Oliver osaa hienosti odottaa omaa vuoroaan ja Kasper onkin väsähtänyt pentukoulun jäljiltä, että yleensä vain nukkuu kevythäkissään. 
Pentukoulu on ollut Kasperille todella hyvä. Vaikka treenataan kotonakin, on silti ryhmässä treenaaminen aivan eri asia. Kasperille, joka haluaisi aina mennä tervehtimään kaikkia, tekee todella hyvää kokea myös tilanteita missä tervehtiminen ei ole ensimmäisenä listassa. Nyt kun talvikausi vaihtuu, siirrytään Kasperin kanssa perustokon puolelle. Kuin vanhingossa, on Kasper näyttänyt potentiaaliaan tokon puolelle. Viime treeneissä se jo haki kapulaa, etevä pentu!


Oliverin kanssa ollaan tutustuttu rallyn avoimiin kyltteihin. Tuntuu pelottavalta, että pian siellä pitäisi kisata, mutta viime treeneistä jäi kyllä niin hyvä fiilis, ettei enää pelota yhtään niin paljon! Oliverilla oli niin hyvä into päällä tehdä, että radan pätkät menivät niin hienosti! Nyt kuitenkin mennään Seinäjoelle 13.9 alokkaaseen, ja joskos se luokkanousu sieltä tulisi... Ainakin tämän koepaikan eteen on tehty töitä!
Oliverin kanssa siirrymme talvikaudeksi kisaavien rallytokoon. Mitään meille sopivaa tokoryhmää ei talvikaudelle tullut, mutta jos kursseja järjestetään niin niille sitten mennään. Nyt kuitenkin panostetaan tähän rallypuoleen. Lisäksi talvikaudella pidän yhdessä Katjan kanssa Killalla 13x Aktivointikurssin. Kivaa päästä kouluttamaan jotain tämmöistä "ei niin vakavaa" vaihteeksi :)

1 kommentti:

  1. Aloon vaan, selviätte siellä tosi hienosti :)

    Kasper seuraa tosi hyvin, ja tarjoaa sitä aivan oma-alotteisesti. Vaikka agiin sitä meinasit, taitaa poika olla itse tokon kannalla ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)