maanantai 11. elokuuta 2014

Takatassuja etsimässä

Saimme pentukoulussa vinkkinä Biltemasta löytyvän halvan tasapainotyynyn, jolla voi treenata mm. koiran tasapainoa. Tämä "köyhän miehen dobotyyny" on hyvä varsinkin Kasperille, jonka kanssa en vielä ole viittynyt dobopallolla tehdä. 
Kauaa ei kestänyt ennen kuin Oliver pyöri vinhaa vauhtia pallon päällä ympyrää etutassuilla. Sen se on oppinut jo kauan sitten ja siitä on ollut todella paljon apua takapään käytössä. Takatassujen asetteleminen ei ollutkaan niin helppoa, kuten Kasper tässä alemmassa videossa näyttää. Vaikka onnistumisia saatiin, oli kovin usein toinen jalka "hukassa". Hankalaa oli myös naksuttaa kaikista onnistumisista, kun ei kunnolla ehtinyt nähdä. Pitää värvätä Jesse tähän naksuttelu avuksi. Tätä treeniä meinataan jatkaa ja ehkä pian ne takatassuset löytävät takaisin kotiin! Päivittelen edistymistä videoiden muodossa :)5 kommenttia:

 1. Miten olet tuon ympäri menemisen tuon päällä opettanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin naksuttelin siitä, että laittoi yhden ja lopulta kaksi tassua vadin päälle. Sitten kun koira alkoi pysymään vadin päällä kahdella etutassulla lähdin pyörimään sen kanssa, niin että työnsin omalla liikkelläni sitä pyörimään. Kun otti vain yhdenkin askeleen niin että etutassut pysyivät paikallaan Naks ja palkka. Tästä pikkuhiljaa enemmän ja enemmän ja lopulta en enää itse pyörinyt mukana vaan sanon käskyn ja näytän hieman kädellä ympyrää samalla :) toivattavasti tästä sai edes vähän selvää :D

   Poista
 2. Paljonko tuolla tyynyllä Biltemassa oli hintaa? :)

  VastaaPoista
 3. Voi noi takajalat :'D Etujalat menis niin nätisti.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)